Republikein stijgt in peilingen door God

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Amerikaanse vlag - foto Arnoud BoerThere’s only one explanation for it and it’s not a human one. It’s the same power that felt that ? two fish and five loaves could feed a crowd of 5,000 people. ? There literally are thousands of people across this country who are praying that little would become much and it has.

Aldus Republikeins presidentskandidaat Mike Huckabee´s antwoord op de vraag hoe het komt dat hij zo sterk stijgt in de peilingen, met name in de staat Iowa. Huckabee begint voet aan de grond te krijgen in deze Amerikaanse staat. Dit is van belang omdat hier de eerste voorverkiezing wordt gehouden voor de Republikeinse nominatie.

Ligt de verklaring inderdaad bij God, of komt de plotselinge populariteit toch door Chuck Norris?

Reacties (5)

#1 Abhorsen

Ik maar denken dat Chuck Norris god was? :) Of zijn de Chuck Norris grappen alweer uit?

  • Volgende discussie
#2 Roy

@1: het verbaast me eigenlijk weinig dat Norris zich bij deze oerconservatief heeft aangesloten. De uitvoering van de video is natuurlijk wel perfect.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 dramklukkel

Als de steiging in populariteit (lees toekomstige stemmen) niet komt door de mensen maar door God, maken Mike Huckleberry en God zich schuldig aan verkiezingsfraude.

Bush liet al eens zien dat dat gewoon ongestraft kan, maar die had waarschijnlijk geen hemelse hulp.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Christian

Een kandidaat met gevoel voor humor en vermoedelijk dus enig relativeringsvermogen, ik zou bijna in de verleiding komen…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 pedro

Ik zou dat geen gevoel voor humor durven noemen, Christian (toepasselijke nick in deze thread, toruwens), want Hugabee maakte geen grapje. Hij gelooft dit echt. Het is juist omdat hij de meeste conservatieve en meest gelovige kandidaat is (en die bovendien nog niet in opspraak is geraakt vanwege allerlei ´onchristelijke´ seksschandalen, fraude, of gewoon liberale denkbeelden), dat hij in het oerchristelijke Iowa voet aan de grond krijgt.

  • Vorige discussie