René Froger in jury Kinderen Zingen met Sterren

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

René Froger in jury Kinderen Zingen met Sterren

De Pers: René Froger neemt plaats in de jury van het SBS-programma Kinderen Zingen met Sterren. “Het leek me leuk om iets samen met Natasja te doen en ik ben gek op kinderen, dus dit lijkt me ideaal”, vertelde de zanger dinsdag in het SBS-programma Shownieuws. Natasja Froger presenteert de show, die vanaf 26 wekelijks te zien is.

Reacties (3)

#1 Danielle Huguenin

Ik ben danielle huguenin en ik ben 8 jaar oud.Ik wil heel graag meedoen maar ik zou niet weten hoe ik me moet inschrijven!:(
Wilt u me op het opgegeven emailadres mailen hoe dat gaat??

Alvast Bedankt!

Gr. Danielle Huguenin

  • Volgende discussie
#2 britnay ost

hallo ik ben britnay ost ik ben 9 jaar ik wil me ook inschrijfen voor kinder zingen met sterren maar ik weet niet hoe kan je me mailen hoe me email adres is [emailadres verwijderd door redactie]

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 bougeluk

@ 1&2 misgien op sbsite!!!!!!

  • Vorige discussie