1. 2

  Down met de industrie. Lachen, mooie provo actie van deze gast. Het is wel weer typisch om te zien hoe het blanke Sargasso deze grap als een aanval beschrijft, hoelang zouden de witte redactieren erover gedaan hebben om dat sarcasme over de racisme kaart in dat regeltje te proppen? Establishment is er om onderuit te trekken.

 2. 5

  Wat Quartz zegt, Valerio is volgens mij zelfs nog donkerder dan BangBang..
  Een grap? Daar vond ik t allemaal n beetje te serieus voor overkomen.
  Geen idee hoe dat vorige interview nou precies was, klinkt idd wel frustrerend, al vind ik deze reactie wel wat laat en overtrokken. Maar goed, Valerio breit het wel weer netjes aan mekaar.

 3. 6

  Wow wat was de aanleiding? Het zag er wel heel onverwacht uit, alhoewel tussen Kubus en Bangbang wel duidelijk afgesproken. En eerste 3 minuten aan meuk beantwoorden, opvallend!

 4. 8

  Tsss…. en die BangBang achteraf maar zeggen dat hij dit deed om duidelijk te maken dat hij GEEN duivel is. Wat een sneue figuur. Die kerel moet in agressiebeheersingstherapie.

 5. 11

  Jammer voor je Caprio, de revolutie begint niet bij Meneer BangBang met z’n te grote ego en sociale onvermogen. Je zult je helden toch zorgvuldiger moeten kiezen.

 6. 12

  @Caprio: down met de industrie? hopelijk was dat ironisch bedoeld, want deze actie met voorbedachte rade was een vrij kansloze poging om een toch al babyrap imago van een toch al niet erg getalenteerde artiest af te schudden.

  Echte repperts gaan niet op TMF, je weet tog.

 7. 15

  Ik heb een sterk vermoeden dat het gewoon om imagebuilding/een publiciteitsstunt ging. FF laten zien dat je een tuff moddafokka bent, scoort lekker tegenwoordig.

  Overigens stond Valerio’s professionaliteit na het incident in schril contrast met zijn slappe performance vooraf.

 8. 18

  Exact to the point @Vodka. Rap, cool, hip == alpha-male die “zichzelf” is in een kinky sales-set met een echte camera in de buurt. Ik geef het je te doen.

 9. 19

  @17: Ja maar dan moet ie de bak in. Het gaat alleen om zijn imago he. Mij vertelt het inderdaad dat dit gewoon neppert is, maar de domme TMF-jeugd slikt dit vast als zoete breezer.

 10. 20

  Nog tien-tegen-ééner dat dit afgesproken werk is.
  Rappers zijn de Wrestlingfederatie van deze tijd.
  Interviewers die van zichzelf meteen zeggen dat ze televeegeschiedenis maken…. dit is zo fake als het geweten van Bededicktus.

 11. 22

  Ik weet het niet zo zeker of Valerio zelf in het complot zat. Je ziet hem duidelijk schrikken als Meneer BangBang zich agressief opheft, ik zie in die ogen van Valerio duidelijk een “nu krijg ik een dreun voor m’n kop”-blik. Maar goed, het zal mij ook niets verbazen als Crachat gelijk blijkt te hebben. GeenStijl wordt bijvoorbeeld ook volgeschreven door partijen die maar willen betalen.

 12. 25

  Diejen Valerio was daarstraks op de radio. Blijkbaar ging het eerste voorval als volgt: vorige week was het vrolijk reppende duo ook al te gast bij dezelfde gastheer. Deze laatste hield de tijd niet goed in de gaten: toen hij de heer Bankbank wou gaan interviewen, was het programma bijna afgelopen. Blijkbaar heb je ook geen uitloopmogelijkheid bij TMF, omdat de reclameblokken door een kogelharde computer in Londen zonder gevoel voor humor worden aangestuurd, dus net nadat Valerio zijn handpop Bankbank had meegedeeld dat deze op de duivel lijkt, hield het programma op.

  Aldus dus diejen Valerio.

  Eerlijk gezegd rammelt, nu ik het verhaal min of meer van beide partijen heb gehoord, het verhaal nog aan alle kanten. Negeren, lijkt me de oplossing.