1. 2

  We kunnen natuurlijk ook gewoon toezien hoe de pure leugens van Wilders cs salonfahig en “een alternatieve werkelijkheid” worden gemaakt.

  Niet waar, buitengewoon laffe publieke omroep!
  (in handen van christenfundi Henk Hagoort, die graag het recht op een alternatieve werkelijkheid claimt)

  Voorlopig geen Jon Stewarts hier. Raoul Heertje, JJ vd Wal, lijkt me een mooie manier om 20 jr Comedytrain te vieren?

  De eerste foto’s staan trouwens op

  http://www.rallytorestoresanity.com
  http://www.keepfearalive.com

  http://www.rallytorestoresanityandorfear.com/photos/

  Karin Spaink over de Rally:
  http://www.spaink.net/2010/09/28/mars/

  Karin Spaink over de uitverkoop van Nederland:
  http://www.spaink.net/2010/10/26/zaken-doen/

  Hoe is het toch in godsnaam mogelijk dat na financiele crississen rechts nu het maatschappelijke gelijk krijgt? Namelijk: nog meer van hetzelfde?

  Rutte liegt dat ie barst over zn kansenmaatschappij. Iedereen in een kwetsbare positie wordt als onrendabel overboord gezet.
  Ik kan alleen maar hopen dat een van zijn geliefden een chronische ziekte oid krijgt, zodat hij zelf kan ervaren hoe dat is.

  Tot die tijd zulen VVD’ers altijd vanuit Blaricum blijven beginnen dat t allemaal aan hun eigen harde werken ligt.

 2. 3

  Volgens CBS waren er ongeveer 215,000 mensen op de been in tegenstelling tot 87,000 mensen die bij de ‘Rally to Restore Honor’ van Glenn Beck zijn komen opdagen eerder dit jaar.

 3. 4

  @Mango
  de rally was er vooral voor een gematigder geluid te laten horen, verstandige mensen die in discussie gaan. Het is een protest tegen de verharding van de politiek en voor de terugkeer van het gezond verstand.

  niet altijd alleen maar boze mensen, extremisten, aan het woord te laten (jammer genoeg vinden de media dat wel erg intressant).
  Precies wat jij hierboven doet, polariseren en de vriendin van Rutte een ziekte toewensen, daar moeten we nou es mee ophouden. vind je niet?