Quote van de Dag: Geef poot!

“Ik denk dat ik tot klantmanager wordt benoemd en dat de aboriginals, want zo noem ik de autochtone bevolking, op hun achterste benen staan.”

Faizel Enait

Uitspraak van Faizel Enait, die ondanks dat hij vrouwen weigert een hand te geven verwachtte toch een baan te krijgen bij de Rotterdamse gemeente als klantmanager.

Rotterdam houdt echter voet bij stuk, en krijgt nu een rechtszaak aan de broek.

“Dit is moslimpje pesten. De gemeente wil kennelijk aftasten hoe ver zij kan gaan. Ik stap naar de rechter. [..] Kent u Rosa Parks? Ze maakte héél veel los, maar kreeg uiteindelijk wél een staatsbegrafenis.”

Aldus een strijdbare Faizel.

En het gaat verder:

“Toen ik de autochtone bevolking in jullie krant ‘aboriginals’ genoemd had, heb ik op jullie site reacties gelezen… Volgens mij hebben de mensen die reageerden een iq dat 20, 30 punten lager is dan het gemiddelde.”

 1. 2

  -zo noem ik de autochtone bevolking
  -jullie krant
  -jullie site

  Deze man heeft een erg goed ontwikkeld wij-zij denken. Hij heeft dus sowieso niets te zoeken bij een instantie die “gemeente” heet.

  En, als mens met een iq dat 20-30 punten boven het gemiddelde ligt wil ik hem ook nog even het volgende nageven: Wat mij betreft mag hij een staatsbegrafenis krijgen. Liever vandaag dan morgen…

  Ik krijg alleen al blaren als ik naar die vent kijk.

 2. 3

  @2 je bedoeld “onze” gemeente, toch?

  Volgens mij wordt enige jaren na een staatsbegravenis het graf gewoon volgens “onze” norm/wet (op)geruimd. Zou hij zich dat beseffen?

 3. 5

  @2 “Hij heeft sowieso niets te zoeken bij een instantie die “gemeente” heet.”

  Scherp… :-)

  Ik vraag me trouwens af wat iemand die bijna meester in de rechten is als “klantmanager” bij de Sociale Dienst wil doen. Bovendien heeft Faizel nu genoeg uitspraken gedaan om hem ook te ontslaan als hij al wel aangenomen was, me dunkt.

 4. 7

  Ik snap al helemaal niet waarom ze hem op dat punt hebben afgewezen. Hij komt uberhaupt niet klantvriendelijk over. Daarnaast komt de sociale dienst (veel?) in aanraking met kwetsbare leden uit de moslimgemeenschap wat dus een klantmanager vraagt die de westerse vrijheden onbelemmert kan uitdragen. lijkt mij…