Quote van de Dag: Taliban wil PvdA

[qvdd]

“De PvdA heeft een van de belangrijkste beslissingen ooit gemaakt voor de Nederlandse regering en haar burgers. Wij herinneren ons de dag goed, dat het Nederlandse kabinet viel.”

Taliban-woordvoerder Qari Yusuf Ahmadii laat via de Volkskrant weten dat de organisatie in zijn nopjes is met het vertrek van Nederlandse troepen uit Uruzgan. De PvdA zou daarom moeten terugkeren in de regering, vindt hij.

Ahmadii is echter ook tegen een trainingsmissie, die de PvdA weer wel ziet zitten. Dus zou hij eigenlijk beter kunnen inzetten op een kabinet met de PVV, want die wil Nederland helemaal weg hebben uit Afghanistan.

  1. 2

    Ook op GC komkommertijdnieuws?

    Logisch dat de Taliban de bezettende macht weg willen hebben, nou, de PvdA heeft een duitje in het zakje gedaan. En nou zeg, dan heeft de Taliban een klein foutje gemaakt wat betreft verlenging met opleidingen geven.

  2. 4

    “Wij herinneren ons de dag goed, dat het Nederlandse kabinet viel”

    Check dan hoe ontzettend belangrijk Nederland is! Zelfs ver weg in centraal Azië is een val van een Nederlands kabinet nog een gedenkwaardige dag! Best knap, want ik durf er wel wat onder te verwedden dat de meerderheid van de Nederlanders de datum desgevraagd nu al niet zou kunnen noemen.