Quote van de Dag: Politiek onhandig

,

[qvdd]

Het besluit op zich al, maar dan ook nog eens zes weken voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Niemand wil het. Een meerderheid van de Nederlanders wijst het af. Het is niet alleen een slecht besluit, maar politiek ook heel onhandig. Het is een cadeautje voor Job Cohen. En een probleem voor het CDA.

Geert Wilders is weer eens zijn botte zelf. Maar wat je ook vindt van de missie, hij heeft wel gelijk dat het politiek gezien niet erg slim is.

Reacties (4)

#1 Henk van S tot S

Het kan misschien niet slim zijn, maar het toont wel de ware aard van de premier en vice-premier:
Alleen gaan voor het persoonlijk aanzien (in de VS e.d.) en compleet lak hebben aan de achterban

  • Volgende discussie
#2 Peter

De beweegredenen zijn bij allen dubieus. Heer W. is bang dat de gedoogcoalitie geen stevige meerderheid in de 1e kamer zal behalen. Ook niet echt hèt argument om voor of tegen missies te zijn.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Joost

Precies @Peter. Wilders denkt ook alleen maar in termen van (zijn eigen) politiek belang, en niet in het belang van Nederland.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 pedro

Het is ook een cadeautje voor Geert Wilders, als het een cadeautje is, die hetzelfde standpunt als Job Cohen aanhangt. Maar dat verkoopt slechter bij de eigen aanhang, die vooral wil horen hoe goed de PVV het doet en hoe slecht de PvdA is. Dat PVV en PvdA hier hetzelfde standpunt hebben, zal ze worst wezen.

  • Vorige discussie