Quote van de Dag: Israëlisch eiland voor Gaza

[qvdd]

Een eiland zou de Palestijnen een haven en zelfs een vliegveld bezorgen. Ik ben nu in het stadium waarin de premier groen licht moet geven. Dit is nog nooit gebeurd… Ik weet zeker dat Europa en de VS en vele bedrijven hier onderdeel van willen zijn.

De Israëlische minister van Transport Yisrael Katz is trots op het plan een kunstmatig eiland voor de kust van de Gazastrook te bouwen. De internationale gemeenschap zou voor de beveiliging moeten zorgen.

De Palestijnse autoriteit en Hamas zijn niet blij met het plan. Ze noemen het respectievelijk “pure fantasie” en “een Zionistische poging om de blokkade van Gaza te internationaliseren”.

 1. 2

  En dat is dus dan wel weer dan dus ook wel weer grappig want gaza en israel heeft best wel oorlog maar daar moet je niet om laggen teminste zegt mijn vader vroeger wel eens en ik hoop maar dat het wel dan snel vrede is want dan heb je geen bommeen meer en nu is er dat gedoe van mijnen en zo en de palestijnen hebben dan oorlog met de joden en dat hoeft denk ik niet maar dan ontploft weer zoon bus en dat heb je soms

 2. 4

  Zou zo een kunstmatig eiland niet wat voor Israël zelf zijn? Dat lost dan meteen ook alle problemen met andere Arabieren op.

 3. 5

  @1: Nee, dat is een redirect van Spitsnieuws, sinds een akkefietje van 3 jaar geleden. Contact opgenomen met techies aldaar.

  @3, @2. Ja, duidelijk een bot. Nou ja, hebben we een huisbot. Is weer eens wat anders.