1. 8

  Nou, IK leef mee met die gasten. Ik heb aangetoond dat ik een reactie als “eigen keuze” of zo behoorlijk bot vind. Of moet ik die venijnschijters over hun bolletje aaien? Ammenooitniet

 2. 9

  Wat ik bedoelde te zeggen is dat dit verhaaltje eens te meer aantoont dat de uitdrukking “succes is een keuze”, bullshit is.

  Opnieuw een reden om socialistisch of op zijn minst PvdA te stemmen dus :D

 3. 11

  Ik werd hier beschuldigd van een botte reactie dus die heb ik even toegelicht.

  Ik, als socialist, voel als geen ander met deze man mee. Vandaar mijn cynische reactie. Cynisch ja, bot nee.

  Overigens wijs ik jou op het feit dat jij geen zwarte lijst met mijn persoonsgegevens mag bijhouden. Dus mijn reacties elders hoor jij helemaal niks van te weten. En mijn nick is toch wel geinig of niet soms?

 4. 12

  @Joost – O, dan mag ik dus zeggen dat ik ook wel eens bot mag zijn omdat jij dat ook bent?

  @KnapZak – Zwarte lijst? Hoe kom je DAAR nou weer bij? En cynisch is ook bot voor de betrokken hoor. Althans komt het zo dan wel over.

  O, wacht, jij bent socialist. Tja, dan mag jij dat. Anderen natuurlijk niet.

 5. 13

  Ik maak mijn punt met cynisme. Ik zeg: “steun mensen die in de problemen zitten”. In plaats van “succes is een keuze” en “eigen verantwoordelijkheid” en dat soort harteloze shit.

  Dat is die socialist in mij (terwijl ik eigenlijk liberaal ben overigens, maar dat terzijde).

 6. 16

  Jan Jaap jij hebt al snel je oordeel klaar na 2 reakties. Wat mot je er van zeggen ? Het gaat hier om een diskussie of niet. Valt weinig over te diskussiëren. Ik heb totnutoe geen succes gehad. Velen niet. Ik zei alleen dat het triest was dat die gevallen is. Kan iedereen toch overkomen ?
  Wat is daar mis mee ? Je hebt niet alles voor het zeggen. Net als KnapZak al aangeeft. Als jij zo medemenselijk wilt zijn bied je hem onderdank aan.
  Of zie ik dat soms verkeerd ?