Quote van de Dag: Hoofddoekjes verbieden

De belangrijkste inzet voor de college-onderhandelingen in Almere en Den Haag na volgende week woensdag, […] is een verbod op hoofddoekjes in gemeentelijke instellingen en alle andere instellingen, stichtingen of verenigingen die ook maar een cent subsidie van de gemeente ontvangen. Dit geldt niet voor kruisjes en keppeltjes, want dat zijn symbolen van religies die behoren tot onze eigen cultuur en zijn niet zoals hoofddoekjes een teken van een onderdrukkende totalitaire ideologie.

Een dag nadat CU-leider Rouvoet een duidelijk statement maakt door niet te gaan staan voor homo-rechten laat ook de PVV zich weer van zijn meest discriminatoire kant zien. Tip voor een nieuwe verkiezingsposter: Christenfundi’s OK, moslims door de plee!

 1. 5

  @4 Gaat bij mij ook altijd kriebelen wanneer ik mensen uit de entertainment industrie over politiek hoor praten. Freek de Jonge is daarvan ook een mooi voorbeeld.

  Geert is rechtvaardig!

 2. 7

  Lees ik daar nu goed, dat de subsidies niet afgeschaft gaan worden als de PVV aan de macht komt, of is dit een poging om nergens mee te hoeven doen aan het gemeentebestuur, omdat de andere deelnemende partijen zich wel aan de grondwet willen houden?

 3. 9

  Ja maar ja maar hoe moeten we dán die moslims van de rest onderscheiden?????
  Het was juist zo makkelijk met die hoofddoekjes!
  Blijft maar één mogelijkheid over:
  ambtenaren aanstellen om in de burgelijke stand het geloof ook te registreren.

 4. 10

  En Wilders is ook zo héérlijk consequent!
  Onze Azitische vrienden horen ook bij onze cultuur: boedhisme, hindoesme en al dat moois uit het Verre Oosten!
  De vrouwen uit India mogen dat groene tekentje op hun voorhoofd trots tonen! Dat is een duidelijke teken van vrijheid en emancipatie!