Quote van de Dag: Divine intervention

[qvdd]

“Gulf disaster needs divine intervention as man’s efforts have been futile. Gulf lawmakers designate today Day of Prayer for solution/miracle.”

Palin, volgens velen de Republikeinse presidentskandidaat bij de volgende verkiezingen, heeft het vertrouwen in de mens verloren en kijkt nu naar een hogere macht om het probleem van de olieramp in de Golf van Mexico op te lossen.

 1. 1

  “as man’s efforts have been futile” lijkt me een redelijk korrekte beschrijving van de stand van zaken. Zelf zou ik ook niet teveel rekenen op goddelijke tussenkomst, maar als ze daar voor willen bidden lijkt me dat geen kwaad te kunnen.
  ’t Baat waarschijnlijk niet, ’t schaadt vast ook niet.

 2. 3

  Op WK Voetbal zie ik genoeg voetballers OLV of die ander bedanken voor het mooie doelpunt dat ze scoorden. Geloof in zichzelf is zooooo moeilijk…

 3. 5

  Als het misgaat is het dus de fout van haar gebeden?
  “This calls for divine intervention. Step aside son. I kick ass in name of the lord.”

 4. 7

  @1: Helaas zijn er ook mensen die geloven dat bidden alleen genoeg is..

  Als ze achteraf God willen bedanken voor de kracht die hij ze heeft gegeven om het te doen moeten ze zelf weten. Ik zal dan ook het Vliegende Spaghettimonster voor ze bedanken als ik er aan denk..

 5. 12

  @10: Aardolie is natuurlijk een raar goedje, maar voorzover ik er iets over kan vinden, zoals hier http://www.kayelaby.npl.co.uk/general_physics/2_2/2_2_5.html , lijkt het erop dat een aantal in aardolie voorkomende en de meest vergelijkbare stoffen in elk geval een lagere oppervlaktespanning hebben, dus dan zou ’t juist moeilijker worden. Ook heeft aardolie een lager soortelijk gewicht dan water, wat ook niet helpt.

 6. 14

  @13: Maar dat zou ergens ook wel weer vermakelijk zijn. Misschien wat voor de Amerikaanse versie van Ik hou van Holland ( dus: I love the USA )