1. 1

  Oud nieuws. =P En ook niet helemaal juist want Bos kwam pas aan het eind van de uitzending aan het woord terwijl het interview met die CdK het eerste item was. Ik heb me helemaal rot gelachen. Bos PWNED Borghouts. Dat gezicht van die man, priceless. Anderzijds is het natuurlijk wel een beetje creepy. Pas op wat je zegt, Bos luistert mee.

 2. 3

  Dat vond ik ook en het was ook geheel terecht want Borghouts maakte er een potje van. Hij legde precies die hebberigheid aan de dag die een aantal gemeenten en provincies met de strop hebben opgezadeld. Toch moet ik er niet aan denken dat Bos vaker in gaat breken in live programma’s als iemand iets zegt waar hij het niet mee eens is.

 3. 4

  IK heb gegraaid, IK heb verloren, dus IK zal er wel effe wat aan doen. Ziehier de eigenwijsheid van onze vaderlandse provinciebestuurders. En daar moeten wij al die opcenten voor ophoesten? Ik heb het al vaker gezegd: het bestuur is er niet voor ons, wij zijn er voor het bestuur. En nou kop houden en belasting betalen.

 4. 5

  @4
  correctie. Met dank aan onze linkse vaderlandse bestuurders. Nog nooit in hun leven gewerkt,maar wel het geld met bakken tegelijk over de balk smijten..

 5. 9

  6. Beetje jaloers op al die macht van die linkse politici? Dan ga je toch zelf de politiek in, dan alleen maar met eenzijdige aannames komen en websites van hoogst twijfelachtige afkomst.

  O nee, sorry, je kan geen lid worden van de partij van Wilders. Lekker democratisch!

 6. 11

  Bij monde van gedeputeerde Ton Hooijmaijers (VVD) dreigen de bankierende provincies en gemeenten nu met een “torenhoge” claim. Overheid vs overheid. Wie betaalt dat? En voor wie claimde Borghouts het ook alweer te doen?

 7. 13

  @4: Eigenaardige redenering, aangezien Borghouts wil voorkomen dat zijn inwoners van Noord-Holland meer belasting hoeven te betalen door het geld van de provincie (en van zijn inwoners dus) wil terughalen uit IJsland en Bos dat niet wil doen.

  Overigens zijn zowel Borghouts als Bos linkse bestuurders dus de discussie hier is nogal verwarrend…

 8. 14

  @13 – Beetje eigenaardige argumentatie van jou. Borghouts wil het geld van de provincie voorrang geven boven de burgers, Bos wil allereerst de kleine spaarders helpen.

 9. 15

  Bos wil helemaal geen kleine spaarders helpen. Bos wil stemmen trekken. Eerst heeft hij zijn toekomst als bankdirecteur veiliggesteld en nu wil hij over de rug van andere bestuurders een wit voetje halen bij de kiezer. Als andere bestuurders recht willen zetten wat fout gegaan is. moeten ze de kans en het recht kunnen benutten om die fout weer recht te zetten. Nu laat Bos de Noord Hollandse belastingbetaler betalen voor zijn “campagne voor de kleine man”.

 10. 16

  @15 – Daar heb jij ook weer gelijk in, Bos moet tenslotte straks een mooi commissariaat bij Shell krijgen.

  Wat mij overigens zorgen baart, zijn al die redactionele ingrepen, maar een sneer naar Wilders mag wel blijven staan. Koos laat zien hoe simpel de wereld volgens hem is: je bent links of je bent een Wildersfan, andere opties zijn er niet. Flink hoor Koos. Met dezelfde redenatie zou ik kunnen zeggen dat links alleen maar voor allochtonen en krakers is en verder niks. Toch eens kijken of ik dit nou mag zeggen hier.

  Dit teruglezend kom ik tot de conclusie dat ik niet tegen de redactie zelf ben, maar dat mijn nekharen overeind gaan staan zodra ik ingrepen tegenkom die op censuur lijken.

 11. 17

  Geinig, een naamgenoot
  .
  Maar mensen die Bos links noemen zijn m.i. niet goed bij hun hoofd. Dit kabinet is rechts, en de PvdA is de minst rechtse partij daarin (alhoewel CU misschien wel “socialer” is dan de PvdA). Maar zeker niet links.

  En wat meneer poepkleurhemd betreft: hahahahahaha… (ja ik lach je uit vanwege je domme opmerkingen:-D )

 12. 18

  @16: “dat links alleen maar voor allochtonen en krakers is en verder niks” wordt hier regelmatig beweerd door diverse personen.

 13. 20

  @18 – En? Dat klopt gewoon. Kijk maar hoe de PvdA overal allochtonen tussen probeert te douwen. Albayrak, Aboutaleb, om maar wat te noemen.

  @17 – Doe effe normaal zeg. Je hoeft toch niet te schelden? Over domme opmerkingen gesproken: als je niks beters weet te verzinnen, hou dan je kop.

 14. 21

  @20: “En?”. Hoezo? dat is gewoon het antwoord op je vraag uit #16.

  “Dat klopt gewoon”. Misschien, maar dat is hier niet de discussie. Ik vraag me trouwens wel af, waarom je dan Koos aanvalt in #16. Je bekritiseert Koos vanwege zijn simpele redenatie, geeft een tegengesteld voorbeeld, en verklaart vervolgens in #20, dat dat voorbeeld juist is. Daarmee maak je jezelf net zo simpel en flink als je Koos noemt.

 15. 22

  Zeg Zwevert, ben je de broer van Bruimhemd ofzo? Iemand met zo’n nick en zulke opmerking ga ik niet veel tijd aan besteden. Dan kan ik me boos maken (deed ik vroeger) of diegene uitlachen. Dat laatste is veel beter voor mijn hart.

  Dus als je nog inhoudelijk op mijn opmerking in wilt gaan dat Bos niet links is prima, maar laat anders het loze commentaar achterwege :-)

 16. 23

  En voor alle duidelijkheid: ik zie ze niet (zo vaak) vliegen, dus 15 is niet van mij :-)
  Alhoewel ik het er wel mee eens ben, en het illustreert mooi mijn punt dat Bos een rechtse rakker is.

 17. 24

  Aan Zwevert: een simpele opmerking van mij zou volgens jou zijn – je bent links of je bent voor Wilder. Dank je wel. Ga mij lekker woorden in de mond leggen. Doe ik bij jou ook niet. De gewraakte uitspraak was naar bruno bruinhemd, niet naar jou zwevertjes.

 18. 26

  Nou Zwevert, goede tegenargumenten!
  Zo help je mensen wel uit de droom :-)

  En waar zou ik schelden? Ik heb alleen een synoniem voor bruin gebruikt voor meneer hemd.

  Ik wacht nog steeds op je betoog over hoe “links” onze financiële redder in nood is.

  Iemand die accoord gaat met de huidige privacy beperkingen, en de marktwerking in de nutssector heeft goedgekeurd en bepleit is in mijn ogen rechts.
  Maar misschien vind je dat omdat Mao en Stalin door sommigen links genoemd worden, dat dictaturen standaard links zijn? Of dat Bos zijn leven gebeterd heeft nu hij gezegd heeft dat het niet in alle gevallen goed is?