Quote du Jour | Pijnlijk

Serie:

Quote du Jour

“Obviously, it’s painful for me to hear that. I am not a natural politician, in case you haven’t noticed, like my husband or President Obama. I just have to do the best I can and hope that people see that I am fighting for them.”

Hillary Clinton ging tijdens het debat gisteren in op het feit dat veel Amerikanen haar niet vertrouwen. Overigens zit ze volledig op koers om de nominatie voor haar partij binnen te halen. Bernie Sanders blijkt een taaie tegenstander, maar dat zorgt er vooral voor dat de Democraten in de picture blijven bij het vuurwerk van de Republikeinen.

Reacties (4)

#1 Lutine

Bernie Sanders blijkt een taaie tegenstander, maar dat zorgt er vooral voor dat de Democraten in de picture blijven bij het vuurwerk van de Republikeinen.

Goed gezien. Sanders zorgt er voor dat de democratische verkiezingen nog een schijn van ‘echtheid’ heeft. Clinton heeft toch al de meeste supergedelegeerden achter zich.

  • Volgende discussie
#2 Dehnus

Als de democraten haar laten winnen met Super Delegates? Dan blijven de independant voters, de jongeren, de bipartisan voters en moderate republicans thuis!

Kortom dan kunnen ze het presidentschap vergeten. Voor hun maakt het namelijk niet uit of je nu word genaaid door links of door rechts. Beide zitten in het kamp van de centjes.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Spam

Mocht Sanders Clinton nog inhalen, wat ik niet verwacht maar wel hoop, dan kunnen en zullen die superdelegates gewoon Sanders kiezen. Sterker nog, ik verwacht dat Clinton het dan niet eens zo ver gaat laten komen. Voor een gedoodverfde presidentskandidaat heeft ze al een bovengemiddeld populariteitsprobleem. Als ze een establishmentinterventie nodig heeft om Sanders te verslaan, zal ze het zelfs tegen die republikeinse clowns afleggen.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Christian Jongeneel

@2 Ze heeft die superdelegates helemaal niet nodig. Ook in gewone gedelegeerden loopt ze behoorlijk voor.

  • Vorige discussie