Quote du Jour | Lilliputlandje…

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

SargQdJ09“Vandaag gaan we met 498 billen bloot. 498, dat is 2x 249. Want al 249 dagen laten de nationalistische ‘op-de-spits-drijvers’ de zaken verrotten. Ze willen ons kooien in een nuffig, koud en bekrompen Vlaams Lilliputlandje. We zijn vrijdenkers zonder gêne, zoals Tijl Uilenspiegel.” (Vlaamse actrice Marijke Pinoy)

Met ludieke acties zal de politieke impasse tussen Vlamingen en Walen niet verdwijnen. Maar je moet toch wat om politici wakker te schudden, nietwaar? Met schelmenstreken op z’n Uilenspiegels bijvoorbeeld. Kamagurka is het lachen echter al vergaan. Het verdriet van België is niet meer met humor te verzachten. De tragiek is te groot. Een uitzichtloze boel. Dan maar een frietje. Alhoewel. Veel Belgische frietbakkers zittten mentaal in een impasse. Zie dit maar eens. Helemaal de kluts kwijt!

Reacties (3)

#1 Siquo

..Toen je die tweede link plaatste, heb je die aap rechts over het hoofd gezien? :S

  • Volgende discussie
#2 Yevgeny Podorkin

Verdriet? Tragiek in België te groot? Uitzichtloze boel België helemaal de kluts kwijt… België mentaal in een wakkie???

Tis aan deze kant van Het Grote Gelijk namelijk nou ook niet allemaal houzee & joepie. Voorbeeld? Wat dacht u b.v. hiervan: Voor de verandering eens “Goed Begin” een huismerkmargarine gekocht. Wat ik ook probeer, mes plat mes schuin…smeren ho maar! Hebben ze de smeerbaarheid weer eens vergeten te testen daar bij Unilever. BLIJFT GODVERREDOMME GEWOON AAN HET MES PLAKKEN.

Van die dingen ja vandiedingen…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Ekimov

Wat voor lullige reacties staan hier wel niet ?!

Hollandse arrogantie om van te kotsen !

  • Vorige discussie