Quote du Jour: En nog verbaasd ook…

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Quote du Jour“Ik ben nooit eerder met de politie in aanraking geweest, en dan dit. Ik had liever een hoge boete betaald dan dat ik moet voorkomen.”

Student Farid dacht anoniem met andermans nummerplaat te kunnen rondscheuren en had geen vrees voor de flitspalen. Helaas is het nog niet tot hem doorgedrongen dat het publiceren van je eigen strafbare feiten niet zo heel slim is. Anonimiteit op internet is een mythe en dus werd de lolbroek gepakt.

Nou ja, het zijn in elk geval 15 minuten roem.

0

Reacties (11)

#1 Bismarck

Ja, ik heb dan wel een moord gepleegd, maar ik ben nooit eerder met de politie in aanraking geweest, dus ik had liever een boete betaald dan dat ik moet vorkomen.

 • Volgende discussie
#2 biepbiep

Och alles moet je leren.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 bicat

Eigenlijk is Farid een hele domme jongen dus?!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Yevgeny Podorkin

Lijkt me een mooi moment als álle posters en álle reaguro’s alsnog álles opbiechten. Maar dan ook alles, ook uit de jeugd! Van schoolverzuim zonder geldig excuus, met volle mond praten, boeren in de kerk tot structureel zwartrijden, flexibel belastingaangiftes invullen (jaja,..dat ook!) tot dronkemanstaferelen als gesneuvelde bushokjes, kontenknijpen, barrekening niet betalen, uitsmijters neerhoeken, controleurspetten verzamelen, met een ouwe kever door een stadspark joyriden of tegen gevels aanpissen. Schoon Schip! Voor Den draad Ermee! Zal wat stilletjes worden hier dan de komende maanden maar je kan niet alles hebben…..

Hoef persoonlijk zelf niks meer op te biechten hier,.. kan bovendien voorlopig node gemist worden,…want ga rond Kerst meestal naar zo’n hokje in de kerk,..geen centje pijn daarna…..dus….

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Spuyt12

Ik heb ooit eens een jongetje uit de buurt een pakje lucifers gegeven waarmee hij de complete geluidswal bij mijn ouders heeft platgebrand.

*zo, dat is eruit!*

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Bismarck

YP: Wat is er verboden aan boeren in de kerk en met volle mond praten en waarom zouden we dat op moeten biechten? Die Duitslandhater vond het zelf stoer om zijn filmpje met de hele wereld te delen. Ik vind eigenlijk dat we hem hadden moeten uitleveren.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Yevgeny Podorkin

Jaa Bismarck. Maar heb sterk het idee dat met name studenten het monopolie hebben op dit soort onnadenkende ”geintjes”. Laat ik illegaal stroom aftappen en uit de hand gelopen ontgroeningen maar even rusten. Of de ravage c.q. putlucht in die studentenflats. En,..die rage om allerlei (kunst)voorwerpen te jatten?, of hun kamer bij wijze van behang vol te hangen met allerlei verkeers- naam en plaatsnaam borden à raison honderden euri’s per stuk, McDonald stoelen, asbakken, peper- en zoutstelletjes, messen, glazen?…ja en dán de vermoorde onschuld uithangen inderdaad. Schande!

# 4 Stel,..en kolder natuurlijk, vanaf 15e heeft een mannetje op de schouder meegekeken en élke wettelijke overtreding opgetekend die mogelijkerwijs tot boete of vervolging had kunnen en moeten leiden. En die lijst zou je nú te lezen krijgen en vervolgens worden ”behandeld”. Schrik je je lam. Sowieso iedereen meteen rijbewijs kwijt en menigeen alsnog een poosje brommen.

Maar niemand hier is zo dom als die student natuurlijk. Alleen Spuyt12 klapt dapper uit de school. Benieuwd wanneer hij zal hangen. Nee,..uitkijken dus op het internet,… ook in tussen neus-en lippen door gesprekjes! Ik zou wel uiterst dom zijn hier te gaan vertellen over het dubbelloops jachtgeweer (uit plm 1930) ooit georven van mijn opa! Verborgen gehouden voor de Duitsers! Bij elke voor zijn erf bijrazende Duitse toerist zei hij (grote mond alleen, schoot er wat spreeuwen mee uit de boomgaard): ”Als tie stopt knal ik ‘em naar God”. Nee,..bedoel,…een beetje roest weg, druppeltje olie, kogeltje d’r in en gaan. Is strafbaar!, want de loop moet dichtgelast en haan afgevijld.

Dus eh,.. Bismarck,… ik zou die uiterst zeldzame en illegale roodstaartpapegaai maar gáuw lozen als ik jou was….

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Bismarck

@7: Neej, ik kom sinds mijn twaalfde qua overtredingen niet verder dan honderden keren zonder licht in het duister fietsen, door rood fietsen en een paar keer met drie naast elkaar fietsen en meer dan 50 in de bebouwde kom. Eigenlijk maak ik alleen maar overtredingen als ik op de fiets zit. Oja en ik heb ook wel een enkele keer met volle mond gepraat!

Lijkt me toch wel heel pietluttig voor iemnd die bekend staat als de eeuwige student. Ik vermoed dat je (v)mbo-ers ook tot de groep studenten rekent? Als je het hebt over vandalisme en bordenroof spannen zij toch de kroon, vanuit mijn ervaringen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 mescaline

MBO-ers die studeren ja. Nog één stap naar de huishoud-academie. Of is die er al ?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 Bismarck

Overigens goed nieuws @4! Er is nog steeds geen anti-tereursquad mijn voordeur komen inrammen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 Yevgeny Podorkin

Is daar reden toe dan Bismarck? Die piepzak? Verzwijg je misschien dan iets? Recentelijk een 22” beeldschermpje ”van de vrachtwagen gevallen” gekocht misschien? Vreemd gegaan? D’r zit je iets dwars.

Zeg nou maar gewoon,..bespaart jou en de jouwen misschien nog een hoop ellende en in de rats zitten……anders kom je binnenkort nog es van een kouwe kermis thuis zo…

 • Vorige discussie