Quote du Jour | Aaaargh, flippen!!

SargQdJ09When the field shifts, when it fluctuates, when it goes into flux and begins to become unstable anything can happen. And what normally happens is that all hell breaks loose. […] Now “it” is here: an unstoppable magnetic pole shift that has sped up and is causing life-threatening havoc with the world’s weather. [bron, naast de zon, hier]

We hebben nog maar net dit en dit kunnen gedogen, in de Paranoïd Nation hebben ze weer een nieuw monster voor onder het bed: we zijn bezig met dood te gaan aan zonnedeeltjes. Een supermagneet duwt zomaar ons noord naar ons zuid, en omgekeerd. Nog wonderlijker is dat de zonnestraaltjes nog een ander effect lijken te hebben: we gaan terug in de tijd!
Nog even en we zijn weer duistere middeleeuwen.

 1. 1

  Valt me nog mee dat ze het ultieme doem-scenario onvermeld laten: een Aarde zonder magnetisch veld, is onbeschermd tegen het in de ruimte trekken van onze atmosfeer door zonnedeeltjes.

  Is het trouwens ‘zonnedeeltjes’ of ‘zonnendeeltjes’ met die nieuwe spelling ?

 2. 7

  Hoe schaapachtig zijn de mensen, die dergelijke onzin slikken. Deze journalisten begrijpen werkelijk niets van wetenschap en mogen er toch van hun baas over schrijven, blijkbaar omdat het geld opbrengt om mensen met onzin bang te maken.

 3. 10

  Scotty!…give me all you got!!

  Nee noname, 21.12.2012. Hier de bewijzen dat we op 21.12.2012 afstevenen op een Winter Solstice and/ or fload Wave:

  Middels de Washington DC Calendar (Galactic allignment Washington DC):

  http://www.youtube.com/watch?v=sYzSWLcM_a0&feature=related

  En: The secret keyes in the (allignment of the) vatican, “Pray to the sun”:

  http://www.youtube.com/watch?v=sYzSWLcM_a0&feature=related

  I’m already trying to get as much powerrr as I can captain!

 4. 11

  21-12-2012 is volgens de Maya’s het einde van een periode van 5125 jaar, een vijfde precessie. De zon staat dan ook vanuit de Aarde precies voor de centrale zon, het zg zwarte gat dat het centrum van de melkweg is. Wat kan dat teweeg brengen? Ik weet het niet, maar vermoedelijk niets.

  Iets anders is wel dat wel de komende jaren toenemende kans hebben op magnetische zonnestormen vanwege een verandering in deactiviteit van de zon zelf, maar dat heeft niets te maken met het optreden van gewone stormen op aarde. Wel kunnen daar electrische stromen door opgewekt worden in geleiders waardoor aanzienlijke schade kan onstaan aan bijv electriciteitsnetten. Het verplaatsen van de aardmagnetische Noordpool naar het Noorden veroorzaakt geen problemen. Als het magnetische veld van de aarde geheel zou wegvallen betekent dat minder bescherming tegen deetjes straling vanuit de ruimte en door de zon. Niet erg, want dat wordt allemaal in de atmosfeer opgevangen. Ook worden we dan meer gevoelig voor de magnetische zonnewinden. DE zonnewind zal dan ook over de gehele aarde het noorderlicht laten schijnen, maar bij zeer heftige zonnestorm kan dan veel apparatuur overal op Aarde vernield worden. Dat risico lopen ze nu al in bijv Canada en Zweden bij een normaal aardmagnetisch veld, want op hogere breedte is dat altijd zwak. Er zijn echter geen aanwijzingen dat dit veld binnen korte tijd zou wegvallen.

 5. 12

  As a profound sign of astonishment i will now raise my left eyebrow,

  De kern (ijzer en magnesium) bestaat uit een knikker die in een bad de draaiing van de aarde probeert bij te houden. De knikker wil smelten maar kan het niet, te grote druk. Metaal wrijvend tegen metaal wekt een magnetisch veld op. Omdat de werveling in het vloeibare gedeelte zich chaotisch gedraagt slaat de pool wel eens om.

  en

 6. 13

  Ik begrijp eigenlijk niet waarom de astrologische paranormale goegemeente de zware elementen nog niet heeft ontdekt. En Disney FTM.

  USP= een zwaar element heeft reeds onvoorstelbaar veel energietransformaties ondergaan.