Quote du Jour |

 

 

[einde quote]

Nadat de Nederlandse Leeuw ons in de reaguurderspanelen tot tweemaal toe perskaarten aanbood voor hun event gisteravond, besloten we deze unieke kans met beide linkerhanden te grijpen. Helaas viel bovenstaande reactie ons ten deel. Ook na een herinneringsmail bleef de stilte oorverdovend. Gelukkig maar, want nóg een Sargast erbij en het bier was al op geweest voor we “Mijn schild ende betrouwen, zijt Gij, o God mijn Heer, op U zo wil ik bouwen, Verlaat mij nimmermeer” hadden kunnen zingen.

 1. 5

  Ja, maar ook nee. @4 Ik kan natuurlijk niet spreken voor de schrijver van @0. Maar het mag dan toch voor menigeen een teken aan de wand zijn, dat als er dan toch een uitnodiging wordt gedaan en men daarop in probeert te gaan er geen gehoor aan wordt gegeven?

 2. 6

  @5: Och misschien is de beste man op vakantie ofzo. En Sargasso is nou niet bepaald de Koningin (als in: verwacht niet direct een reactie).

  Enige wat ik heb gezien zijn twee half-hysterische stukjes over hoe slecht DHL is en een vriendelijke (wss gespeeld) uitnodiging van schijnbaar een vertegenwoordiger van deze organisatie. Hoe het echt zit weet ik niet, maar sarg komt hier niet over als de redelijke partij.

 3. 8

  @7: je weet niet wanneer Joost heeft gemaild. ik weet eerlijk gezegd niet hoe het is gelopen maar in geen mailtje terug krijgen “foul play” zien gaat mij iets te ver.

  anders bel/tweet/app/etc je even?

 4. 11

  @10: Nou, toch ook weer niet helemaal gek voor een gewone man. Je moet die leegte tóch ergens mee opgevuld hebben? Anders klinkt het nóg holler.

 5. 12

  @4: Naja, het frame dat de organisatie nu aan het leggen is, is dat “links” (en daar scharen ze Sargasso ook onder) écht wel was uitgenodigd, want open debat over de hele politieke breedte (ook al waren vrijwel alle uitgenodigde sprekers conservatief- tot extreemrechts), maar verstek heeft laten gaan. Dus hun valt niet te verwijten dat het uiteindelijk één grote circlejerk bleek te zijn.