PVV: tijd voor zero tolerance in Culemborg, ministers moeten nu optreden of opstappen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

PVV: tijd voor zero tolerance in Culemborg, ministers moeten nu optreden of opstappen

Culemborg wordt nu al dagenlang geteisterd door Marokkaanse relschoppers die een spoor van geweld en vernieling achterlaten.

De PVV vraagt zich af hoe het kan dat de straatterroristen nu al dagenlang hun gang kunnen gaan en vindt het hoog tijd voor een ‘zero tolerance’ aanpak waarbij het tuig zo snel mogelijk van straat wordt gehaald.

PVV- Kamerlid Sietse Fritsma licht de situatie toe: “Culemborg is het zoveelste bewijs dat de pappen en nathouden aanpak van minister van der Laan ernstig tekort schiet. Het kabinet moet nu kiezen voor de burger en voor veiligheid en eindelijk straatterroristen met een dubbele nationaliteit het Nederlanderschap ontnemen en het land uit zetten. Als de Ministers het nu weer laten afweten dan moeten ze maar opstappen en een ander het werk laten doen”

Klik hier om het bericht op de website van Trouw te lezen. (http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/article2954567.ece/PVV_eist__zero_tolerance__in_Culemborg.html)

0

Reacties (1)

#1 Culemborger

De PVV heeft geen flauw idee van welke zaken er in Culemborg spelen. Relschoppers hebben geen/amper dubbele nationaliteiten. Dit is een probleem in ons land en onze stad, en valt niet over de schutting te gooien. Er moet begrip en samenhang gekweekt worden, een lang proces, wat slechts langer duurt door de uitspraken van PVV