PVV lanceert Maartje van Weegen-bokaal

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

PVV lanceert Maartje van Weegen-bokaal

DEN HAAG – De PVV heeft een nieuwe ’prijs’ voor de publieke omroep gelanceerd: de ’Maartje van Weegen-bokaal voor linkse en bevooroordeelde berichtgeving door de staatsomroep’, vernoemd naar de bekende NOS-coryfee.

Mediawoordvoerder Martin Bosma: „Het was bijzonder spannend. De staatsomroep heeft dit jaar weer erg zijn best gedaan links en bevooroordeeld uit de hoek te komen. Het was dan ook zeer moeilijk kiezen.” De PVV maakt voor het einde van het jaar bekend wie de winnaar is.

De PVV heeft vijf kandidaten gemotiveerd genomineerd:

0

Reacties (5)

#1 pedro

Toch wel jammer, dat de even linkse en bevooroordeelde commerciële omroepen niet mee mogen dingen naar deze prijs, die het in zich heeft om idd felbegeerd te gaan worden in de strijd voor de vrijheid van meningsuiting van links.

  • Volgende discussie
#2 Jonas

Pedro, de commerciële zenders worden niet met belastinggeld betaald, dus die mogen zelf weten wat zij zoal de wereld in sturen.

Het belastinggeld van tegenwoordig wordt steeds meer opgeteld boven het bedrag dat je bij de kassa afrekend.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 pedro

@2: dus de publieke omroepen hebben geen vrijheid van meningsuiting? Zij mogen alleen uitzenden wat vooraf is goedgekeurd? In een dictatuur is dat een goed argument.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Klaas

Het wordt eens tijd dat “links” eens wat van zich laat horen, want die “linkse”-publieke omroep doet de laatste tijd nogal al zijn best pvv-achtig over te komen in de hoop dat Geertje zelf eens aanschuift.En men is tegenwoordig bang om echt kritisch te zijn richting PVV en als iemand iets van kritiek heeft wordt het wel heel voorzichtig gebracht.Ja, links is inderdaad te soft.
trouwens volgens Martin Bosman was de NSB ook links.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Martijn

Oh, die ultralinkse Maartje en haar tot revolutionaire actie opzwepende softball vragen aan het koningshuis toch!

  • Vorige discussie