PVV: Geert Wilders belooft verzet tegen verhoging AOW-leeftijd

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

PVV: Geert Wilders belooft verzet tegen verhoging AOW-leeftijd

PVV-leider Geert Wilders belooft dat hij zich met zijn partij met hand en tand zal verzetten tegen een verhoging van de AOW. Hij vreest dat het kabinet na het mislukken van het overleg tussen de sociale partners snel zal besluiten de AOW-leeftijd naar 67 te verhogen.

,,Dat hebben de sociale partners voor een deel op hun geweten”, zegt Wilders. Hij kondigt naast verzet in de Kamer ook aan dat hij in het land campagne wil voeren tegen een verhoging van de pensioenleeftijd. ,,We zullen alle middelen zoeken voor een hard tegengeluid.” Wilders vind het wel positief dat met het mislukken van het SER-overleg het ,,gezapige overlegmodel nu wel zijn langste tijd heeft gehad”.

Bron: ANP

0

Reacties (1)

#1 jonas

Meneer weet wel hoe hij stemmen moet krijgen van het volk dat bang is voor ook maar elke verandering. Hiermee laat hij tevens zijn ‘sociale gezicht’ zien wat een hoop twijfelaars over de streep zal trekken.

Plus een opmerking over het ‘gezapige overlegmodel’ alias de gevestigde orde. Veel Nederlanders hebben daar allang het vertrouwen in verloren.

Benieuwd hoe de aangekondigde acties op straat zullen verlopen.