1. 9

  De nazi’s wisten dit als geen ander met propaganda uit te nutten. De jeugd is de toekomst. Net zoals nu b.v. een McDo*nalds dat principe hanteert. Brinkman wil ab-so-luut dat zijn achterachterkleinkinderen ook nog PVV kunnen stemmen…hij is ook feitelijk de Ronald McD*onald van de PVV.

  Goed, in duizend jaar kan natuurlijk een hoop gebeuren…

 2. 10

  @JSK: Een vriendin van me heeft zo wel eens het Horst-Wessel lied door de gangen van haar afstudeerplek (nederlandse letterkunde) laten schallen. And there was much rejoicing!

 3. 13

  Neu, maar als je tussen zwaar politiek-correcte en bijbelvaste UD’s en profs zit (die allemaal prima op de hoogte zijn van hun geschiedenis) dan ga je heel snel op zoek naar ’t ‘doe weg’-knopje.

  Overigens heb ik nu voor het eerst een stuk ‘triumf des willens’ gezien, en het valt me op dat het ‘modern’ gesneden is. Kijkt goed weg. Je zou niet zeggen dat het een opname is van dik driekwart eeuw geleden.

 4. 16

  @gbh: als de PVV een beetje flair heeft dan presenteren ze dat soort bijeenkomsten nog als een kunstuiting ook. Want zijn strak in het gelid opgestelde rijen zoals hierboven niet stiekem een streling voor het oog?

 5. 19

  Kameleon: Wilders en zijn roversbende doen niet anders richting socialisten. Zelfs in hun verkiezingsprogramma. Waarom mag je zijn clubje dan niet de maat nemen? Vooral wanneer de overeenkomsten in partijstructuur, leidersverering en wijze van propaganda voeren nogal wat overeenkomsten laten zien.