PvdA: Kabinet stimuleert elektrische auto

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

PvdA: Kabinet stimuleert elektrische auto

Het kabinet wil elektrisch rijden in Nederland vanaf volgend jaar stimuleren. Eigenaren van een elektrische auto hoeven geen BPM en wegenbelasting te betalen en bedrijven kunnen stroom door subsidie en belastingvoordelen 8000 euro besparen op de aanschafprijs. Minister Cramer: ‘Ik hoop dat er in 2025 al een miljoen elektrische auto’s in Nederland rijden!’

0

Reacties (1)

#1 blabla

Nog stillere autos ??
Dus stilletjes aan nog meer verkeersdoden onder vooral onschuldige weggebruikers zoals bejaarden en kinderen die niet beseffen dat ze nu doodgereden kunnen worden door zo’n stiekeme electrische auto tussen alle andere wel lawaai makende voertuigen.
En wat gebeurt er met de afgewerkte oude accu’s uit die auto’s ?
Zeker dumpen in een land dat afval moet verwerken omdat ze geen andere bron van inkomsten hebben ?
Enne, electiciteit moet je natuurlijk wel eerst opwekken en dat veroorzaakt natuurlijk wel weer de nodige CO2 vervuiling.
Conclusie:
De bouw en verkoop van electrische auto’s stimuleren is “DE GROOTSTE ACHTERLIJKHEID DIE OOIT AAN NEDERLANDERS IS VERKOCHT”
Als de verweekte hersenen van autorijdend nederland nu niet in de gaten hebben belazerd te worden door de “BENDE VAN BALKENENDE”, kunnen ze net zogoed meteen voor hun eigen auto gaan liggen om met afstandsbedienen vervolgens zichzelf te overrijden.