1. 2

  Je zal toch maar alles geloven wat die journalisten opschrijven zeg. Cursusje symboliek is geen verspilde tijd, luitjes.

 2. 4

  Ik vind Putin meer een rottweiler-man dan een Labrador-man, eigenlijk.
  “Ook als gezinshond is hij heel geschikt. Tegenover kinderen is hij doorgaans geduldig en goedmoedig, een echte mensenvriend, maar daardoor niet erg waaks. De labrador zal niet snel aanvallen, zelfs niet bij betreding van territorium. Het is een echte mensenhond. Hij zwemt, speelt en rent graag.”
  Aan de andere kant:
  “De labrador retriever is door zijn intelligentie en leergierigheid niet moeilijk op te voeden en werkt graag voor zijn baas. Op gehoorzaamheidswedstrijden doet hij het heel erg goed.” Dat zal Putin wel aanspreken.

 3. 8

  [email protected] #5 wat ik daarvan denk ? Je hebt het over een VS-verhaal over de Russische predident die De Duitse leidster met honden behandelt. Ik zie dus geen aanleiding om door enige regel heen te hoeven lezen. Te kunnen lezen. Ik lees wel een paar absurd domme zinnetjes in het stuk.
  Much obliged, if you would teach me.

 4. 11

  @10: Iemand die bang is voor honden verdiept zich niet zo in de rassen. Als er een grote hond staat wordt die bang. Effect bereikt.