1. 2

  Helaas te laat voor de drie minuten regel, maar misschien wil men ook nog

  network.proxy.socks_remote_dns = true

  gebruiken in de browser zodat ook de DNS aanvragen volledig onzichtbaar zijn.

 2. 3

  Misschien dat het lukt deze pyrrus-overwinning maar even daarvoor is zelfs zonder stemming een ander voorstel aangenomen en daarmee tot wet gemaakt waarbij van iedere
  verdachte biometrische gegevens afgenomen mogen worden die vervolgens in de grote databak gaan….je hoeft dus niet eens schuldig te zijn aan iets..een overijverige dienstklopper verdenkt jou van …. en ze pakken zonder pardon je vingeafdrukken en meer.
  De enige reden waarom HB overweegt accoord te gaan met 6 maanden is de snelheid waarmee hij dit voorstel er door heen wil jassen…uitbreiding naar 12 maanden is dan een eitje en misschien is daar geeneens een nieuw wetsvoorstel voor nodig !

  12 september kunnen we onze afkeer laten blijken op de freedom-not-fear manifestatie op het Museumplein in Amsterdam…hoe groter de opkomst hoe beter

 3. 5

  Bewaartermijn internetverkeer korter, hoera! Maar intussen zetten we al onze data bij Google, Yahoo en zo. Lekker makkelijk. Lekker veilig. Geen omkijken meer naar.

  Ik verbaas me over het gemak waarmee men dat doet. En hoe vrijwel iedereen ook zo’n initiatief als Chrome OS omarmt. De wereld op z’n kop. De achterdeur op slot en de voordeur wagenwijd open.

 4. 6

  Blijkt dat de Eerste Kamer alleen gevraagd heeft om verkorting van die termijn. Dat moet eerst weer via een aanpassing op de wet gedaan worden. Dus voorlopig blijkt dit nog niet het geval te zijn.