1. 1

  Toch opmerkelijk dat dat nieuws van die kutimam nu naar buiten komt. Verdonk haar relfex was: uitzetten, maar waarom zou je een ander land met dergelijk vuilnis opzadelen? Ik zeg berechten die hap, voor het aanzetten/medeplichtig zijn tot moord.

 2. 2

  Alweer mee eens, wat ben ik toch inschikkelijk momenteel ;)

  Ik schrok toch ietsie van de uitdraai van de tekst, hier in Nederland, of waar dan ook eigenlijk? het is soms moeilijk de dingen te relativeren ik heb nog steeds niet volledig controle over mijn adrenalinespiegel.

 3. 13

  Ah dank u Stijn.
  Die Carlos is af en toe zo’n gehaast typje dat ie de helft van de dingen om hem heen mist. Of het is gewoon luiheid, dat kan ook, maar geen slechte luiheid hoor, dat weet ik zeker.

 4. 16

  @11: waarschijnlijk omdat je het associeert met de moord op Fortuyn? Daardoor gaan je hersenen ook jou vertellen dat die twee moorden in tijd vlakbij elkaar waren. Het zou me niet verbazen als er zelfs nu al mensen rondlopen die ervan zijn overtuigd dat Fortuyn het slachtoffer is geworden van de hofstadtgroep.

 5. 17

  Verdonk sprak gisteren letterlijk de woorden: we hebben in Nederland de vrijheid van meningsuiting, maar daar zijn grenzen aan. En iemand een ernstige ziekte toewensen, dat kan toch niet.

  Oeps, even vergeten dat Theo Paul Rosemuller een hersentumor toewenste. En natuurlijk was daar wat voor te zeggen want Paul heeft in zijn vrije tijd de DDR opgericht, heeft Pol Pot geholpen bij het uitzoeken van moordwapens en ging op vakantie naar Havanna. Maar iets meer dan 2 jaar geleden werd dit nog door het racistische en xenofobe volk toegejuicht als zijnde de vrijheid van meningsuiting. Als je moslim bent geld er blijkbaar andere normen.

  Dat religieuze gevloek en gescheld van de imams doet bij mij pijn aan de oren en aan de maag. Maar dat zelfde gebeurde bij mij toen ik gisteren een Amerikaanse dominee over het gebruik van stamcellen hoorde. Ook dat was niet geheel fris, om het zachtjes uit te drukken. En eigenlijk heb ik het altijd als iemand op grond van de interpretatie van een eeuwenoud boek pretendeert de waarheid in pacht te hebben. Blijkbaar een gebrek aan echte argumenten denk ik dan.

  Als je iets aan ophitserij wil doen, moet je het wel goed doen. Nu wordt er onderzocht of de iman geen haat heeft gezaaid. Een beetje advocaat komt dan met de uitspraken van Theo zelf op de proppen. Conclusie: vrijspraak of er komt helemaal geen vervolging als we een beetje mazzel hebben. Want vrijspraak betekent een vrijbrief om eens stevig de volgende grens op te gaan zoeken.

  Naar mijn idee los je dit niet met rechtspraak op maar met moreel gezag. En die heeft dit volk een jaar of 5 geleden verloren.

 6. 19

  Verdonk sprak gisteren letterlijk de woorden: we hebben in Nederland de vrijheid van meningsuiting, maar daar zijn grenzen aan. En iemand een ernstige ziekte toewensen, dat kan toch niet.

  Kan iemand nog ergens de toespraak van Verdonk bij de moord van van Gogh opduiken?

 7. 20

  ik weet wel iig dat het anders is om iemand in zijn gezicht uit te schelden dan in een zaal vol idioten om een boodschap over te kunnen dragen!

  iemand persoonlijk uitschelden mbt al die nare ziektes is zo en zo laag, laat staan om het te doen in een zaal vol “bo**enle**ers”…