1. 3

  Vind ik ook @Jan. De laatse jaren is er zoveel geduwd richting Oostblok dat een reaktie niet uit kon blijven.

  Lipstik is niet fijn overigens poster. Als het een dame is komen de stempels van uiterlijkheden lijkt het wel.

  Wat mij nu zeer verbaasd is dat een land zo groot, met zoveel aangename personen ik kom er graag, niet in staat is om uiteindelijk een keuze te geven binnen een bipolair politiek systeem tussen twee kanjers. Obama is welliswaar sympa maar vederlicht, 2 soon zeg maar, die blik naar boven begint me te ergeren en die andere knakkers stok en koker.

  Ik vrees, al lang geleden merkte ik dat hier op, dat de stok de emmer (buck) overneemt.

  Waarom nu toch de grote afstand tussen de man/vrouw in de straat like u en me en de oval???

  De fik erin..quote van een oer krasse knar alhier ‘Caprio’ die geen koikarper is maar wel kwispeld :)

  Vaag wellicht maar uit het hart.