1. 1

  Jammer dat Bakels er de brui aan geeft. De tweede kamer zou een afspiegeling moeten zijn van de bevolking. Hooligans en halve criminelen horen dus wel degelijk op de lijst.

 2. 6

  Pff, wat is er exact gebeurd dan? Barfights rock. Op zich wil ik wel es Kamerleden, die niet altijd buigen en de andere wang aanbieden. Hoewel, incrowd zal het moeten verlullen, maar ik weet vrij zeker dat er vaker gemept wordt in en rond de Kamer. Kan niet anders, zijn ook mensen.
  Dus wat doe ik, ik ga tekenen voor de Piraten op het stadhuis. Want ik wil dat ze meedoen, omdat ze goeie punten hebben. Punten die mijn overheid van nu negeert. Dat moet anders, zo’n partij kan daarbij helpen. En gezien uw stemgedrag en de fluctuaties in verkiezingen & peilingen ziet men nieuwe partijen met afgrijzen tegemoet. Daarom een kop als van dit topic. Nou, ik steun de nieuwkomers. Foutjes maken we allemaal :o)

 3. 10

  Er is geen officiële verbondenheid tussen BoF en de Piratenpartij Nederland. Maar de piratenpartij ondersteunt initiatieven als BoF wel. Vandaar het logo op onze site, we zullen kijken of de onafhankelijkheid iets duidelijker aangegeven kan worden.

 4. 11

  Geen “officiele” verbondenheid? Wat dan wel? Dit is wel schimmig inderdaad dat een partij zich bemoeit met de andere partijen. Ik lees het allemaal wat laat, maar ik ga nu pas zoeken want de verkiezingen komen er aan. Ik was van plan piraten te stemmen maar zag toen dat filmpje op geenstijl. Dat bracht wel twijfel en toen ik verder ging googelen kwam ik op allerlei stukken zoals hier, waarvan ik denk “is dat wel goed???”. Nouja, ik ben er nog niet uit want waar moet je dan op stemmen als de onderwerpen je wel aanspreken???