1. 3

  Misschien kan Sargasso ook de beursstand van olie ergens in een kadertje zetten, dan hoeft er ook niet elke dag een nieuwe waan met de olieprijs.

 2. 4

  @redactie
  Nou ik vind ‘m (@Bismarck) inderdaad wel aardig: van een paar spullen de prijs gaan volgen: olie, rijst, graan, goud, ijzer, koper? Pick some.

 3. 6

  Dit is toch goed niet? Het zal wel een negatief effect hebben op de economie, maar het maakt alternatieve energie bronnen toch steeds aantrekkelijker. De markt doet z’n werk? Of is het stiekum zo dat olie zo goedkoop was (en zelfs nog is) dat we op de middellange termijn structureel veel meer gaan betalen voor energie ongeacht de bron (bv het equivalent van 200 USD per vat olie).

 4. 7

  Prima plan, plus een tooltje waarmee reaguurders voorspellingen kunnen doen en naarmate de tijd voortschrijdt er automagisch wordt uitgerekend wie er het meeste gelijk had met zijn/haar voorspelling.

 5. 9

  Ah, een soort kadertje met een aantal digitale klokken voor graan en olie e.d. zoals b.v. gebruikt wordt bij de lancering van de space shuttle? Aftellen naar een evenement als de OS of millenium maar dan andersom. En dan bij $ 200 lift off, champagne, vuurwerk en vredesduiven? Goed idee. Moet Bush niet ál teveel succes boeken met inpraten op de Arabieren hun productie te verhogen anders gaat dat plannetje toch maar mooi meteen de mist in…althans, voor een tijdje.