‘Old boys network’

Hoera!
Vandaag heb ik mijn site www.stemrita.nl in gebruik genomen. Een internet bedrijf uit Rotterdam heeft de site gebouwd, speciaal voor de campagne. Wat een professionals en wat een professionele site…
19|04|2006 23:57u / gepost door Rita Verdonk

,,Elke dag belt ze een samenvatting van tien minuten door van haar dagelijkse werkzaamheden. En ik maak daar een mooi verhaal van,’’ zegt de 28-jarige Rockx…

 1. 5

  demoniseer ik nu als ik zeg dat sommige nederlanders in de tweede wereldoorlog ook bunkers voor de nazi’s hebben gebouwd?

 2. 7

  Als Rita dagelijks 10 minuten belt en die vriendelijke jongeman er dan 3 zinnen uit weet te persen op schrift dan wordt mijn vermoeden bevestigd: ideeën heeft RV niet en een spreekster is ze al helemaal niet.

 3. 9

  @Patrick: Geen grapjes over de Arbeitseinsatz, zeer naaste familieleden van me hebben het moeten doen met de loop op de keel en enkelen hebben dat niet overleeft.

 4. 14

  @Crachàt: Wat minder, zo onderhand mis ik belichting vanuit verschillende invalshoeken omdat ik daar van leer. Als ze naar boven komen zie ik ze ook niet graag afgeschoten of bestempeld als sujet wat in weze toch onguur betekend, is niet grappig en dat raakt me.

 5. 15

  Is ni goed. Ik zag vandaag vanuit het werkraam twee moeders. Ze hadden beiden een identieke tweeling, naargelang gekleed ook. Ze praatten, beleefd, met afstand. Hoofden knikkten veel ja, en wieweet.
  De ene was een mohammedaanse, de andere een joodse.
  Soms wou je je camera altijd in de aanslag.
  Maar ik werd er gelukkig van.

 6. 17

  @larie: Nog steeds aan het piekeren over sujet? Nou, vooruit, omdat u zo’n trouw reaguurder bent: het was niet denigrerend bedoeld. Au contraire: ik zou Sikbock juist om zijn invalshoek niet graag missen (en bovenal: het allitereerde). U sombert de plank hier dus volledig mis. (Schrijft u anders een gastbijdrage vanuit de invalshoek die u zo mist.)

 7. 19

  Ik heb de kans gegrepen om voor een verlaging van 52% naar 48% te stemmen. Boven de 48% is tenslotte diefstal (Verdonk) of boven de 50% (Rutte). Waarom bijvoorbeeld 32% geen diefstal is wordt niet vermeld. Dronken verkopers op een beurs (ondernemers) hoeven verder geen argumenten voor dit soort maatregelen. De vraag waarom het diefstal is als het toch maar om dubbeltjes en kwartjes gaat heb ik nog niet aan Rita kunnen stellen.

 8. 22

  Laat ik het ietwat anders verwoorden. Is Democratie uitgeblust als je ziet dat bij verkiezingen, zelfs bij miljoenen uitgebrachte stemmen, het net an 50/50 is..merkwaardig toch.

  Praten over een politica zoals hier over Verdonk doet me wel eens vemoeden dat er een zekere hang is naar verlicht despotisme of zelf het Plato wereldbeeld. Hij dacht zoiets van..kenne ze niet denken dan ook geen stem uitbrengen. Zijn probleem was hoe denken te wegen, ging hij de fout in.