Obama Feelgood Moment

Goedenmiddag beste lezers, zo aan het eind van de werkdag het is weer hoogtijd voor een Obama Feelgood Moment: nog minder calorieën dan een Cup-A-Soup maar u haalt er op uw sokken de eindstreep van deze werkdag mee! Lees bijvoorbeeld eens deze Willekeurige Goede Daad van een jonge Obama in 1988. Op het vliegveld van Miami stond een jonge vrouw in tranen, haar koffers mochten niet mee tenzij ze 103 dollar betaalde, die had ze niet maar Obama werd haar reddende engel: “Then I heard a gentle and friendly voice behind me.. ..He was nicely dressed, fashionably dressed with brown leather shoes, a cotton shirt open at the throat and khaki pants”. Twintig jaar later is ze hem nog steeds dankbaar (foto).

Voor wie meer visueel is ingesteld die checkt vooral het volgende Obama Feelgood Moment: nadat twee stafmedewerkers zich met moeite hadden opgetrokken aan een rekstok kwam Obama naar voren trok zich met gemak driemaal op en liep rustig weg om een speech te geven: foto. Check de hele serie van Obamafoto’s van fotograaf Callie Shell voor het ultieme Obama Feelgood Moment. Prettige werkdag nog.

  1. 6

    Hoe meer optimistische vibes ik op Sargasso voel, hoe angstiger ik begin te worden voor 4 november. Wat gaat er gebeuren als hij niet wint?