Nu ook een meldpunt Islamisering

Het was te verwachten, maar het kwam niet uit de verwachte hoek. Sinds dit weekend is Nederland weer een meldpunt rijker: Meldpunt Islamisering. U weet wel, om alles wat vreemd is bij u in buurt even van u af te schrijven. Want vreemd = eng. En dat moeten we niet hebben.
En nee, de rechterlijke macht daar hebben we al helemaal niets aan. Die is geïnfiltreerd waarschijnlijk. Dus nemen we maar gewoon het recht weer in eigen hand. Uiteraard vanuit het buitenland, want anders ligt het recht dwars.

Even twee citaten van de site voor een stevige frons op uw voorhoofd:
Wij staan voor een harmonieuze samenleving waaraan iedereen meehelpt
Wij registreren de melding en gaan er zo nodig mee aan de slag.”

Nee, dan de klapper:
is er sprake van ‘religieuze’ onverdraagzaamheid?

Het zou toch zo fijn zijn als iemand eens met iets constructiefs kwam.

 1. 8

  Helemaal mee eens Steeph!
  Het flinkse doodzwijgen van excessen door niet-westerse immigranten heeft ons ook geleid naar een Wildersgedoogregering. Openbreken dus die handel.

 2. 9

  Hoezo niet uit de verwachte hoek?

  Trouwens als je er op deze manier aandacht aan besteed kun je het ook net zo goed laten want het voegt niets toe. Ok je bent misschien de eerste die het oppikt en je mag hopen dat andere media wel wat journalistieks doen met Voorpost.

 3. 10

  Dat is ook wel weer waar.
  Bovendien heeft de pvda c.q. links (behalve de sp) de laatste 3 decennia een traditie opgebouwd van stilzwijgen en om de hete brei heen dansen. Dat kun je niet zomaar loslaten. Uit die doos van pandora is het ” hopen” natuurlijk wel een centraal argument geworden.
  Om de hete brei heen dansen en hopen dat het goed gaat lijkt me trouwens een goed startpunt voor de verkiezingen. Doen ze in Griekenland overigens ook.
  Dus het bevestigd ook nog eens de linkse multiculturele saamhorigheid.

 4. 11

  “Welkom bij het Meldpunt Islamisering. Het Meldpunt Islamisering is opgericht vanuit de actiegroep Voorpost om discriminatie, vervreemding en dierenleed te voorkomen en te bestrijden.”Welkom bij het Meldpunt Islamisering

  Dus we hebben een extreemrechtse, “volksnationalistische” club dat gebruik maakt van de algiz-rune als symbool (vgl. gebruik door nazi’s), dat een meldpunt inricht “om discriminatie te bestrijden”?

 5. 12

  Wat Sjiek zegt die heeft ook wel een punt!
  Bovendien heeft de pvda de laatste 3 decennia een traditie opgebouwd van stilzwijgen en om de hete brei heen dansen. Dat kun je niet zomaar loslaten. Uit die doos van pandora is het ” hopen” natuurlijk wel een centraal argument geworden.
  Om de hete brei heen dansen en hopen dat het goed gaat lijkt me trouwens een goed startpunt voor de verkiezingen. Doen ze in Griekenland overigens ook.
  Dus het bevestigd ook nog eens de linkse multiculturele saamhorigheid.

 6. 14

  Als het excessen zijn zonder maatschappelijke betekenis (itt tot individuele strafrechtelijke betekenis), ja, dan zou dat veel verstandiger zijn.

  Als ze echt belangrijk worden, dan heb je nog tijd genoeg om er aandacht aan te besteden. Je moet ze vooral niet belangrijker maken dan ze zijn.

  Jantjes genieten daarvan, daar doen ze het voor.
  En voor hoernalisten is het een belangrijke bron van inkomsten.

  Stel dat maar aan de kaak, indien nodig.

 7. 17

  Toch is het ook wel mooi dat Voorpost de haatdingetjes van Wilders weer opbakt nadat die al mislukt waren. Islamofobie is dus eindelijk in de marge terechtgekomen waar het thuishoort.

  Geert, je hebt nieuwe vrienden!

 8. 19

  De islamofobie staat nu even op een laag pitje, omdat zelfs Geert wel snapt dat hij de schuld van de economische crisis niet in de schoenen van de moslims kan schuiven.

  Grote vijand is dus nu tijdelijk “Europa”, dat onze centjes wil afpakken om ze als paarlen voor de Zuid-Europese zwijnen te werpen. Maar zodra de mensen zijn vergeten dat het uiteindelijk allemaal om de portemonnee gaat, zodra Geert kans ziet om het weer over de griezelige vreemdeling in ons midden te laten gaan, stookt hij het vuurtje weer doodleuk op.

  We zijn nog lang niet uitgemoslimd, let op mijn woorden.

 9. 20

  We zijn nog lang niet uitgemoslimd, let op mijn woorden.

  Makkelijke voorspelling : het gaat al zeker 1000 jaar zo dus het zal zeker niet snel stoppen.

 10. 21

  Ik wil een meldpunt “Brabandisering” vooral dit soort dingen gedaan door domme Belgen en Brabanders die over de grens zijn gaan wonen maken mij heel erg bang. Ik ben bang dat straks iedereen naar Frans Bauer moet luisteren. Ik ben bang dat dit elke Vrijdag om 5 uur naar het werk uit speakers door de straat zal schallen. Ik ben bang dat mijn kinderen straks ook met een zachte G lullen, en hun eigen Taal (Fries, Gronings, Drents, noem maar op) word verloochent. Ik ben bang dat we allemaal straks naar achteren voetballen net als alle Brabantse voetbal ploegen. Ik ben bang voor het jaarlijkse dronken hos festijn waarbij ook Homo’s worden in elkaar getrapt. Ik ben bang dat als deze groep teveel macht krijgt onder andere door media controle en politieke vijfde colonne waar deze Limbo’s en Brabo’s over vertegenwoordig zijn. Ook ben ik bang voor Seksueel misbruik van kinderen. Ik zou graag zien dat hier niet alleen een meldpunt voor komt maar ook een stop op hos feesten en Woonwagen artiesten. Een subsidie stop voor de TROS en elke misdragende Brabo of Limbo uitgezet zien worden naar België.

  Waar is mijn politieke partij?

 11. 22

  Hoelang is links aan de macht geweest Brabo? Vooral Rechts heeft zowel het Immigratie probleem als het Brabo probleem doodgezwegen. Nu zitten we met mensen die uit hun raam Frans Bauer en ander gekerm de buurt in sturen ter oproep van het Weekend gebed. Waarbij vooral veel Bier word gezopen.

  Ja ik benoem de problemen bij hun naam, en dat doet pijn. Ik eis een Brabo meldpunt. Alleen dit weekend al was er een ontpoppende Viskraam, een vader die een zoon doodstak en nog genoeg andere voorbeelden van het Belgische kwaad. Zoals onze held Jan van Speyk heel pakkend antwoordde toen de Brabo’s zijn schip enterden :”…en een infame Brabander worden? Dan liever de lucht in!”. Stem voor Noord Nederland stem Partij Tegen Zachte G! (PTZG). Een naam die de Brabo niet uit kan spreken, dus je kan heel makkelijk selecteren bij de poort om infiltranten buiten te houden! Te lang lijden we al onder het Frankische Juk, daar moeten we eens wat aan doen! Bataven, Saksen, Friesen (Zowel Oost (Gronings) als West).. verenigd u tegen de Brabo!

  :).

 12. 23

  Dit klopt niet. Toen wij hier overhoop lagen met Spanje onderhield Nederland warme contacten met het Turkse sultanaat, en waren verschillende Nederlandse kaperkapiteins actief vanaf de Barbarijse zeeroverskust. Sommigen bekeerden zich zelfs tot de islam.

  ‘Liever Turks dan Paaps’, kent u die uitdrukking?

  Niet voor niets hebben we onlangs een viering van ‘400 jaar Nederlands-Turkse betrekkingen’ gehad.

 13. 24

  Ik bedoelde het ook niet zo Hollands centristisch zoals jij blijkbaar denkt – zoals jouw reactie iig doet vermoeden. Iets meer Europees denken en dan klopt het liever Turks dan Paaps ook ineens weer.

 14. 26

  Wat ik niet begrijp en waarschijnlijk nooit zal begrijpen is dat mensen van jouw statuur iedere keer Wilders zijn afkeer tegen de Islam danwel Europa naar de voorgrond willen trekken. Het zal mij persoonlijk een worst wezen dat Wilders in de 2e kamer verbaal de Islam een bloedneus toedicht. Wellicht ben ik het op sommige punten met hem eens.
  Veel ernstiger vind ik het feit dat Wilders stelselmatig de democratische rechtsgang wil ondermijnen. Nog ernstiger is dat hij daarvoor aanhang creeert.
  En daar hoor je niemand over. Ook niet bij Sargasso.
  Ben ik nou zo slim of zijn jullie gewoon dom?

 15. 28

  @027Harm | 22 mei 2012 | 04:35
  Voel je vooral niet aangesproken.
  Ik had het over mensen met enige statuur.
  Om je vraag te beantwoorden:
  Ik kom hier vaak genoeg om te weten dat hier genoeg lieden
  reageren die nog minder dan Wilders de democratische
  rechtsgang ondersteunen maar wel graag de moraalridder
  uithangen en bereid zijn standrechtelijke executies uit te voeren desnoods met een honkbalknuppel.

  Ik hoop van harte dat Steeph vanwege zijn artikel door de sjieke stalinski commissie niet naar Dubai is verbannen.
  En nee, ik hou niet van klikken dus ook niet van meldpunten.
  Maar eigenlijk gaat je dat geen flikker aan, gewoon omdat je geenstijl in je hebt.

 16. 29

  Maar blijkbaar niet vaak genoeg om te weten, dat het feit dat Wilders stelselmatig de democratische rechtsgang wil ondermijnen en daarvoor aanhang creeert, hier regelmatig onderwerp van discussie is geweest.

  Nee, maak je geen zorgen ik voel me niet aangesproken: ik ben het gewend dat extreem-rechts door het lint gaat als gevolg van mijn reacties. Ik moet daar wel om lachen eigenlijk….

 17. 30

  029Harm | 23 mei 2012 | 02:29
  “Nee, maak je geen zorgen ik voel me niet aangesproken: ik ben het gewend dat extreem-rechts door het lint gaat als gevolg van mijn reacties. Ik moet daar wel om lachen eigenlijk….”

  Een soort van bord voor je kop?

 18. 31

  Hoezo, krijg ik dan ook de stalinskycommissie op mijn nek,
  of roep je gelijk de derde wereldoorlog uit?

  Als niet van meldpunten houdt, waarom maak je je dan zo druk om het “flinkse doodzwijgen van excessen door niet-westerse immigranten”?

  Knuppels gebruik ik alleen ter zelfverdediging,
  tegen ongewenste Jantjes.

 19. 36

  Enig excuus mijnerzijds is op zijn plaats mocht mijn aanval op Goelagleider en moraalridder Harm associaties zou wekken als zijnde een aanval op Sargasso.
  Zo zie ik dat niet.
  Integendeel… ik wens Sargasso een lang leven toe, dit in tegenstelling zoals Harm en andere labiele reaguurders op het Sargassofront dit tot mij doen.

 20. 37

  Verbeterde versie.

  Enig excuus mijnerzijds is op zijn plaats mocht mijn aanval op Goelagleider en moraalridder Harm associaties opwekken als zijnde een aanval op Sargasso.
  Zo zie ik dat niet.
  Integendeel… ik wens Sargasso een lang leven toe, dit in tegenstelling zoals Harm en andere labiele reaguurders op het Sargassofront dit tot mij doen.

 21. 39

  @038Harm | 26 mei 2012 | 02:35
  “En dat Sargasso nog veel aandacht moge besteden aan

  – in de woorden van Jantje –

  “de excessen door niet-westerse immigranten.”

  Lijkt me heel verstandig van Sargasso als ze dat zouden doen geheel in navolging van Diederik Samson.

 22. 43

  Zo werken jullie dus. Heb je een andere mening over de muliticulturele samenleving dan ben je een hitler in wording danwel een astroturf.
  Eng hoor.
  Dat lijkt op de wijze zoals de us haar grenzen controleert maar dan een stuk radicaler.
  Ik begrijp gelijk het allegorische karakter van de honkbalknuppel die voor me klaar staat een stuk beter.

  En hoe noemen jullie de kopstukken (en stukjes) van b.v. de pvda die geheel in navolging van wilders eindelijk de problemen erkennen van de multiculturele maatschappij? Noemen jullie die Malloten???

 23. 44

  Rechts gewauwel.

  Links had al veel eerder door dat er wat er mis ging, maar ja, als je alleen de rechtse propaganda leest, dan heb je zomaar je eigen waarheid. En rechts was ook telkens aan de macht met de VVd (VNO) en de christelijke kliek van het CDA (NCW). Dus de werkgevers, multinationals, banken, die zijn de schuldigen. Net zoals Wientjes met zijn achterlijke denkbeelden uit de vorige eeuw.

  Dus in navolging van Wilders, te veel eer voor deze polarist en haatzaaier, die totaal niet met oplossingen komt, en wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid. Ga lekker maar ergens anders de waarheid verdraaien en polariseren Jantje. Je mag gaan!

 24. 45

  @044Joop | 30 mei 2012 | 09:24
  Een elitair radicaal linkspopulistisch en uit de hoge hoed getrokken Joop die bij een beetje tegengas alles uit de kast haalt om de boel te splijten draagt niet echt bij tot de discussie.
  Exit Joop lijkt mij in dat kader gezien zeer gepast.

 25. 47

  Jantje mag blijven. Wat een plezier doet het mij om zijn bijdrage te lezen als een onderdeel in de verspreiding en framing van nare onderbuikgevoelens uit de rechtse kerk.