Nieuwe kabinet bekend: Ministermemory 2010!

Ministermemory 2010 (plaatje: GeenCommentaar)De nieuwe ministers zijn bekend en de portefeuilles zijn verdeeld. “Die koppen komen me bekend voor, maar hoe heten ze nou?” en “leuk dat ik hem herken, maar wat gaat ie doen?” zijn veelvoorkomende gedachtes als de nieuwe gezichten in beeld komen.

Ja, heel Nederland staart straks vertwijfeld naar het bordes. Heel Nederland? Nee. Een kleine website en haar lezers bieden weerstand tegen deze onwetendheid en spelen traditiegetrouw ministermemory totdat ze ’s nachts gillend wakker worden omdat de departementen, namen en gezichten in hun rusteloze gedachten rond blijven spoken.

Inderdaad: net als in 2007 presenteert GeenCommentaar met trots Ministermemory. Verbaas vriend en vijand door alle bewindspersonen en hun portefeuilles al te kennen vóórdat ze worden gepresenteerd naast Bea op het bordes.

Dus: power up dah internetz en klik voor meer! Highscores in de comments voor eeuwige roem. En voordat jullie beginnen te klagen, dit jaar is het extra gemakkelijk doordat er minder ministeries zijn!


Uitleg: Zoek de departementen en de ministers bij elkaar. Klik op de tijd om opnieuw te beginnnen.

Update: Maar wacht! Er is meer! By popular demand, kuch, hebben we nu ook een embedded versie gemaakt. Knip en plak de onderstaande code in je pagina en je kan het spel ook op je eigen site spelen! (Zolang de voorraad strekt).
<script type="text/javascript" src="https://sargasso.nl/wp-content/themes/sargasso_v4/images/clickhere1.jpg" data-src-sg="http://www.geencommentaar.nl/divers/memory2010/embed.js"></script>

Zorg er wel voor dat je minimaal 550pixels beschikbaar hebt in de breedte, anders kunnen er gekke dingen gebeuren.