Nieuwe bloggers bij Sargasso

sargasso logo Sargasso heeft onlangs twee nieuwe bloggers verwelkomd: Eetschrijver en Dimitri Tokmetzis. Bij deze stellen zij zich aan u voor:

Dimitri Tokmetzis
Ik ben een freelance journalist en woon in New York. Ik schrijf veel over privacy en probeer dat onderwerp zo breed mogelijk op te pakken. Ik kijk niet alleen naar wat voor persoonsgegevens worden verzameld, maar vooral waarom we dat doen, wat met die gegevens gebeurt en wat voor gevolgen dat heeft voor mens en maatschappij. Daarover – en over alles wat me verder voor de voeten geworpen wordt – zal ik op Sargasso schrijven. Verder, ik ben 34, half-Grieks (als het op eten aan komt), half-Nederlands (als het op schaatsen aan komt), groot fan van de Amerikaanse kwaliteitsjournalistiek, gelukkig getrouwd en blij met al het geklaag, geblunder en geneuzel in Nederland, Europa en de VS: dat is een onuitputtelijke bron van stukjes.

Eetschrijver
Eetschrijver is van beroep eetschrijver, een woord dat overigens nog niet bestond toen hij besloot zich zo te noemen. Zijn eerzuchtige kant heeft de stille hoop dat het ooit de Van Dale haalt, maar dat terzijde. Veel eetschrijvers bespreken restaurants of schrijven recepten. Dat doet Eetschrijver sporadisch ook, maar meer nog houdt hij zich bezig met kritische beschouwingen van fenomenen uit de wereld van ons dagelijks voedsel. Omdat grote adverteerders dat meestal niet leuk vinden, is hij nooit te vinden in grote eetbladen. Wel elke werkdag op zijn eigen blog Eetschrijven.

  1. 11

    Sil, Kittekat mocht ook aanblijven, maar na een half jaar heeft ze zelf besloten om te stoppen, ze had er geen tijd meer voor. De Sargasso redactiedeur staat vanzelfsprekend wagenwijd open voor vrouwen, en Sargasso heeft vergeleken met andere grote blogs door de tijd heen (op wiskundemeisjes.nl na) misschien wel de meeste vrouwen in de redactie gehad, maar na verloop van tijd stoppen ze er weer mee om uiteenlopende redenen.