Niets wat niet gerepareerd kan worden

Foto: copyright ok. Gecheckt 10-02-2022
Serie:

COLUMN - Afgelopen maandag hadden ze klaar moeten zijn. Maar men was nog amper op de helft. Het Brabantse bouwbedrijf dat hij op aanraden van Blok ingehuurd, bleek tijdens carnaval haar werknemers vrij te geven; de stukadoor had een complete kamer gestuct die nog niet gestuct had mogen worden; tijdens de renovatie van het plafond kwam men een verrotte balk tegen die vervangen moest; de keuken was, na een veel te lange levertijd, op de verkeerde plek gezet; en men was vergeten het bad te installeren. Alles wat fout kon gaan was fout gegaan.

De aannemer had toegegeven dat hij fouten had gemaakt. Maar dat kwam vooral doordat hij zulke slechte tekeningen had. Dat die tekeningen door zijn collega waren gemaakt, noodde de man kennelijk niet tot enige discretie.
“Komt het wel goed?”, had Mark Rutte uiteindelijk gevraagd.
“Er is niets mis wat niet gerepareerd kan worden, mevrouwtje”, had de aannemer gezegd.
“Het is meneer”, zei Mark Rutte.
“Whatever”, zei de aannemer.

Reacties (4)

#1 T

Dus Mark had totaal geen invloed? Waarom was hij niet aanwezig bij het plaatsen van de keuken? Dan had hij direct gezien dat deze op de verkeerde plek werd geplaatst. Of waren de tekeningen voor Mark eigenlijk ook abracadabra?

  • Volgende discussie
#2 Kalief

Wat kan het Mark verrotte hoe de keuken wordt geplaatst? Zijn moeder kookt voor hem en die oudjes zoeken het zelf maar uit.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Henk van S tot S

Max wat een prachtige manier om te vertellen dat M.R. een ontzachlijke grote …… ……… is ;-)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 HansR

Ik dacht eerst : waar gaat dit over?
Toen kwam ik de naam van Mark tegen.
Ah, een parabel. Bijbels bijna.

  • Vorige discussie