1. 3

  Maar er is daarna toch nog wel geneukt hoop ik? Bedoel, je gaat niet helemaal voor noppes naar Zuid Amerika voor 2 oefenwedstrijdjes om des keizers baard dat doe je niet. De hele avond tegen zo’n Braziliaanse schone staan op te rijen maar omdat van Marwijk zo nodig weer in het vliegtuig terug moet omdat er toevallig een aswolk dreigde waren het opeens weer ideale schoonzonen…je had ze minstens eens heftig kunnen beffen, minstens, we zijn er al dertig jaar niet geweest en daarvoor was het ook al eeuwen geleden…

  Nee, dat wordt niks op het EK.

 2. 4

  @YG: +1

  Dat zal een hele cultuurshock voor die arme jongens geweest zijn…. een soort Maxima-eXXXperience zal ik maar zeggen.

  Maar ja, cultuur is een verrijking ;)

 3. 5

  Grappig dat verschil hoe op een vrijzinnige plek als Sargasso er op deze foto’s gereageerd wordt in vergelijking met de kleinburgelijke community van GS en Telegraaf.

 4. 8

  Zo wil ik het zien wat loopt iedereen nou te zeike zo zie je maar he hecht het team is lekker met ze alle lekkere braziliaanse meiden schuren en ook nog wel andere dingen doen
  Goed gedaan jongens:d

 5. 9

  Prediker, nee bij GS reaguurt de goegemeente overwegend met deegrollervrees en ook op de voorpagina van de Telegraaf spreekt men redactioneel van ‘gevaarlijk spel’.

  Peter, iedereen heeft zo zijn eigen verwachtingspatroon van Sargasso, ooit komt er design dat je als gebruiker zo kan inrichten dat je je nooit meer hoeft te verbazen en je alleen ziet wat je wilt zien. Prettig niet waar Peter?

 6. 10

  @9: Zijn er dan getrouwd? Zijn toch allemaal jochies van hooguit begin 20? Ik zou zeggen laat ze lekker, kunnen ze leren van hun fouten. Wie weet trouwt er misschien wel eentje niet met een geblondeerde zonnebanksnol die al op haar 13e bij de carrière-enquête invulde dat ze later voetbalvrouw wilde worden.

 7. 12

  @3 Denk het niet. Denk dat de meeste kwakjes middels een fapmomentje hun weg naar het van bloempatroon voorziende wc-papier heben gevonden, met hier en daar een verdwaalde druppel tegen het behang en in de haastig opgetrokken onderbroeken. Er moest immers nog een spelletje worden afgewerkt op de playstation van Heitinga en voetballers zijn boven alles winnaars.

 8. 15

  Die Pieters had het wel zwaar goed voor elkaar daar haha!
  Iedere man zou die vrouw op de bek wille pakken.. Maar hij doet ut haha!
  Pieters scoorde dus wel nog un keer!

 9. 17

  Als het nou nog foto’s uit een Braziliaans motel waren geweest. Hier gaan we toch niet serieus ophef over hebben hoop ik.

 10. 19

  Denkt u even mee. Het seizoen is voorbij iedereen gaat daarna zijns weegs, Bert wil zijn jongens nog even “loslaten” want zo is onze nuchtere Bert. Men pleegt via via wat telefoontjes huurt een disco af en, belangrijk: even geen pers (of zo). Nou is de a.s WK IN Brazilië, Oranje kandidaat voor de wereldtitel en er valt bovendien nog een appeltje te schillen na de kwartfinale in Z.Afrika..

  Waar mij dit namelijk aan doet denken en ik zeg maar 1 woord: Hiltrup. Hotel Hiltrup tijdens WK 74! Jazeker. In allerijl hebben de Brazilianen “gezelschapsdames” opgetrommeld en de compromitterende foto’s razendsnel verspreid op de internots. Want dat zijn heelgaar geen normale Braziliaanse meisjes, maar dikke sletterige HOEREN snollen van de bovenste plank moneer..

  Zijn we er tóch weer ingetuind.

 11. 21

  Exact YP, ik dacht ook gelijk dat dit een Hiltrupje was en de Telegraaf hoopte erop want sensatie verkopen gaat op de Basisweg blijkbaar boven het landsbelang.

 12. 23

  Ja nee, dergelijke kamermeisjes zijn onbevlekt en van nooit besproken zeden ook Carlos die hebben er geen weet van gehad, worden erop geselecteerd. Misschien OF Knabbel en/of Babbel maar…tja, het mysterie is nooit opgehelderd.

  Nee, dit uitje in Rio ruikt naar Bild (de telegraaf van Duitsland): toen lagen er ook opeens toevallig sloeries rond het zwembad gedrapeerd

 13. 24

  @19, 23: nou nou, sloeries, sletterige HOEREN. Brazilianen kleden zich wat luchtiger en uitdagender als ze gaan stappen, en een beetje dollen met een groepje voetballers uit ergens-ver-weg vinden ze ook wel leuk. Straks in 2014 maar niet naar het wk in brazilie gaan YP.. je zou er maar struikelen over sletterige HOEREN en sloeries…

 14. 25

  Sapperdeflap hanedop. Het is puur de schuld van de discussie m.b.t. de slutwalk he die het beest in me los maakt, en d’r staat vervolgens ook geen maat meer op. Ssja en psychologie van de koude grond: het prototype van de buitelaar grootgebracht met prakjes peen uien van het vlakke land.

  Brazilië zal inderdaad voor mij een brug te ver blijken.

 15. 26

  Nou, dan weet de Telegraaf toch ook wat te doen staat: Gewoon een reporter met een zak geld naar Brazilië en dan een paar echt lekkere sloeries inhuren (in Brazilië loopt wel echt heel veel lekkerder rond dan op de bovenstaande foto’s te zien is) en richting Duitse, Spaanse en Uruguayaanse Hotels wijzen.