1. 1

  Zeg je nou dat Verdonk nog altijd verantwoordelijk mag worden gehouden voor die Schipholbrand? Schaam je je niet, Carlos?

 2. 2

  Is er ooit excuses van de ijzeren dame gekomen vanwege haar zeer premature opmerking dat er adequaat was opgetreden? Heeft ze daarna niet haar uiterste best gedaan om getraumatiseerde slachtoffers alsnog uit te zetten? Iedere minster die in een dergelijke positie had verkeerd had ongeacht het wel of niet bestaan van directe verantwoordelijkheid onmiddelijk moeten aftreden. Maarja het waren maar negers en moslims die affikten, toch?

  Verdonk is de enige die zich hier dient te schamen. Diep schamen.

 3. 3

  @1: Hoezo “nog altijd”? Eens verantwoordelijk voor een gebeurtenis, voor altijd verantwoordelijk voor die gebeurtenis. Of bedoel je dat Verdonk er nooit verantwoordelijk voor was?

 4. 4

  @1 Schamen moet Verdonk zich diep, maar verantwoordelijk: mwa. Maar ik zie de ironie er wel van in en het mag haar inderdaad wel wat vaker nagedragen worden – de bitch.

 5. 5

  Ik begrijp dat de goegemeente hier er geen been in ziet om over de ruggen van diezelfde ‘negers en afgefikte moslims’ hun standaarddeuntje nog maar weer eens af te kunnen draaien.

  Wat is dat nou voor soort drug, dat superioriteitsgevoel?

 6. 10

  Ik ben de eerste om bij gepast excuses iemand de hand te schudden. Maar een persoon als Verdonk die zich nooit heeft willen verantwoorden, die zelfs fouten heeft proberen te maskeren, de slachtoffers heeft proberen te schofferen en die thans een triomftocht loopt én zich nota bene na zo’n gruwelijk inferno profileert als god-beter-het ‘barbecue diva’ is voor mij de smakeloosheid ver voorbij en krijgt van mij lik op stuk.

 7. 12

  Maar zeer geachte, welke politikus heeft zich de laatste decennia eigenlijk verantwoord..ik kan nu even niet op een naam komen.

 8. 14

  Klinkt best verontwaardigd allemaal. Oprecht bijna… Maar het is natuurlijk niet meer dan een mening, Carlos. En het blijft schofterig om over de lijken van anderen je meninkjes-gelijk te willen halen. Dat maakt je in mijn optiek geen haar beter dan willekeurig welke andere opruier. (Natuurlijk ben jij geen opruier, dat vinden opruiers en de kerk waar ze voor staan te preken namelijk nooit.)

  Als je kunt aantonen dat ze tegen de wil van het volk daar een detentiecentrum heeft laten bouwen, tegen de wil van het volk daar mensen in heeft opgesloten die het niet hadden moeten zijn en tegen de zin van het volk met een jerrycan daar naartoe is gegaan met alle gevolgen vandien, dan kunnen we wellicht nog eens praten over jouw zieke geest die blijkbaar een bbq verbindt met zo een gebeurtenis. Maar dat je zulke dingen met zo’n arrogantie en betweterigheid durft te brengen maakt je dus precies tot dat waar je Verdonk van beschuldigt.

 9. 15

  PS Ik zou heel anders gereageerd hebben, als ik al zou hebben gereageerd, wanneer je niet zo een nare titel had verzonnen. Je laat jezelf daarin kennen, in je zogenaamde fantasierijkheid…