Minitweespalt | Burgeroorlog in de VS vanwege immigratie? Fictie vs realiteit

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Minitweespalt | Burgeroorlog in de VS vanwege immigratie? Fictie vs realiteit (dank)

Reacties (2)

#1 Stickmeister

Hehe, krijgt John Titor toch nog gelijk? (met wat vertraging dan..) ;-)

http://en.wikipedia.org/wiki/John_Titor

  • Volgende discussie
#2 poet

Steeph/Sargasso
Muslimamerikaanstevige student die zich door Horowitz niet van geboortegrond loyaliteits uitdrukking laat beroven gezien? Zij maakt ons mischien, maar hem — de specialist van vertekenen ((inplaats van het daardoor verdrongen en vriendelijker verrekenen)), van de joden hetzes … hoeveel joden hetzen waren tussen ouwe en nieuwe demografisch incontinente golven vandien inplaats van door een .. kuch .. ander ras??? — beslist niet duidelijk dat hij haar gewoon probeert te verleiden tot het maken van strafbare uitspraken (sympathie voor ‘volkerenmoorddadig’ hamas – een evenzogoed/slecht vervolgbare vorm van bij- maar vooral ongevoeglijk smaad als je het mij vraagt en ja, ik vind nederlands mooi tenzij het niet moeilijk genoeg is), hoewel hij haar dragen van een kaffiya eigenlijk wel bewijs genoeg vind dat het niet om een olijk narrige maar narevolkerenmoordenaares gaat en hij slaat de min- zo niet verachtende toon aan die mensen van zijn overtuiging denken hun goed en veel beter recht te zijn.

youtube.com/watch?v=8fSvyv0urTE
Ik vond de link via Xymphora, het videootje is in 10 dagen tijd meer dan 400.000 maal gezien met 1400 kommentaartsmijterijtjes.

Het gestaag voortschrijdend ‘get to the .’ principe (youtube, twitter, etcetera), welles/nietes aan/uit iedereen buigt en stemt zich over alle hen welbekende dan wel boos ingeblazen buurten .. zo buurten we wat af vandaag de dag, … tot de vloegtijgen er splinternieuw en toch al doodmoe bij neervallen .. en tot er van puur verspilde tijd beroepswaan ontwikkeling hun groots doods vracht veracht-vluchtigeitje van grote geldlener imitatie flap flap flOPpersTHIEMystisch uit de grond hopperstamperen ….. is wel precies 1 maar mischien niet geen en beslist niet het enige teken van de gewurgde vrijheid van uitdrukking overigens. De kantel duikel tuitel vlaagdraai vliegwiel potentieheeltjes van het zogenaamde dieper en multidimensionele boekhouden — mogelijk gemaakt door de clockspeeds, zo makkelijk te misbruiken door mensen die (nooit genoeg dus gauw teveel hebben) digitale gelderen door de logen van anaalerige chipchop fabrikaten jagen en uitbakken alvorens ze dan ergens in een veilerig zoemzeurveurtje bergen, klaar om ze weer uit te pakken – en autistische hi-frequency treeders krijgen er hun zwijggeld evenzogoed voor als de raket mechaniekers — consulteer Todd Boyle te ledgerism voor de zonnige kanten van deze drill down doorkijkjes verantwoording traceerbaarheid en fairage van ’treed’

Maar goed, wat ik eigenlijk wilde melden is dat de tweespalt dus in het verre californie, waar volgens Rickels het nazisme een goed heenkomen zocht en vond (terwijl dat voor het zionisme pas halverwege was, die wilden ((afgezien van de kolderwood kolonie)) ‘helemaal rond’, voor zover ze daar in hun vierkante koppen ueberhaupt een voorstelling van inplaats van onbestemd verlangen kunnen hebben natuurlijk), navolging en toepassing vindt, in goede aarde valt. Het dametje prijst zich er gelukkig om zelfs, begint (namelijk) met het aanbevelen van de hitler studie week en stelt een veel te scherpe vraag om het respect van Horowitz te verdienen, die dat voor papagaaien gereserveerd heeft.

Ze begint met het prijzen van (keerzijden) uitspreekbaarheden van/door/tussen tegen- en wederpartijenstelsels, dus het platgeslagen poldermodel alsof er geen Trikoniciteit bestaat. Dat noopt me trouwens tot een Forteaans zijsprong, een tak van sport waar, voor zover ik daartoe aanleg in me heb, makkelijk minachting maar gelukkig dit euvel aborterend, veel minder geduld voor kan opbrengen. Ene John Keel heeft het over illuminatie, huurmoordenaars de katholieke kerk en aliens binnen 1 verhaal. Een verhaal wat ik volg omdat een grondlegger van al die alien hype (a la compleet intelligente psiegotici van het Cassiopaeia en Yelm crowd stempel, spiri markt knallers dus, die met affirmatie gebedjes en eindeloze schrijverij tenminste nog iets van die nog veel gevaarlijke science fiction en oorlog voerende gamers weten af te snoepen … maar goed, tussen de verdwaalden is het pas echt goed afdwalen toch?) spoorloos is ondanks verspreidde krant (New Thunderbird Chronicle), een berg audio tapes …. Nee, dan boodleboys (Milligan, met dat boek uit 43 meen ik, over die Fehme moordenaars die vanuit Sicielie door Barbarosso (of -sa) bestierd werden. Daar krijg ik even ridderlijke (t)rillingen van als van de heksenvervolgingen.

Wat een onverantwoordelijke ouders heeft dat kind trouwens, iemand aan de kille blik des doods (by the likes of Horowitz) blootstellen, … brrrr.

  • Vorige discussie