1. 1

  Maar hoeveel zo’n val de staatskas ook mag kosten: electoraal hoeft het geen windeieren op te leveren. Kijk naar D66. Hebben nog steeds geen standpunten, maar zijn tenminste ook nergens verantwoordelijk voor. Dat zien Nederlandse kiezers graag, weet Bos.

 2. 5

  Eens @3, hinderlijk om te zien hoe die Kleian in alle media gretig zijn verhaal doet. Die man heeft hier helemaal niets over te zeggen. En een vakbond die het belang van zijn werknemers echt zou behartigen, zou al lang hebben gepleit voor vertrek uit Uruzgan.

 3. 10

  Vind het buitengewoon dedain om te eisen om met OPGEHEVEN hoofd uit uruzgan terug te komen. Iedereen zijn vak en dan te bedenken dat alles via belastinggeld van ons allemaal bekostigd wordt.
  Een toontje lager zingen is toch wel op zijn plaats.
  Over eenduidigheid en draaien gesproken! Laat deze persoon maar aftreden na zijn niet onderbouwd commentaar en eerst excuses aanbieden.

 4. 13

  Afghanistanbelang? Iets anders zie ik ook niet. Alhoewel sommige mensen het nu over ‘gezichtsverlies’ hebben. Misschien doelen de organisaties daar op.
  Maarja, zoals gezegd: zij hebben er totaal NIETS over te zeggen!

 5. 14

  Sorry, maar de militairen in Uruzgan wisten toch dat de kans groot was dat Nederland zich na 2010 zou terugtrekken? Dat was de deal die we met Navo gesloten hadden. Als Navo nu op haar woord terugkomt, waarom krijgt de PvdA dan de schuld dat zij zicvh aan die eerder gemaakte deal willen vasthouden? Wie is hier nou oneerlijk?