1. 3

  Ook funest: je bent lekker aan het tafelvoetballen op je werk in de kantine en de HRM-afdeling komt binnenlopen om te lunchen. Kost me iedere dag weer 1 of 2 doelpunten…

 2. 6

  Bij de beschrijving van wat het experiment nou eigenlijk inhield valt het bijvoeglijk naamwoord ‘mooi’ weg en heeft men het alleen over ‘de andere sekse’.

 3. 7

  @HansR: ja, als dit niet het geval was, zouden we teveel nadenken over het onderzoek ipv aan mooie vrouwen. Kortom, eerst dit artikel maar eens lezen en dan conclusies trekken ;)

 4. 9

  Geheel eens met onderzoek.

  De piemol hey;)

  Een van mijn belangstellingen: kijk hoe de meneren zich rangschikken als ze de dixo binnenkomen..wij, de mannen, zijn het zwakke geslacht.

 5. 10

  De dames,merendeels, komen gewoon binnen van a naar b. De heren zwakken de gang af, trekken de buikspieren in, lopen wat wijdbeens ineens ..een hand door het haar..de wenkbrouwen omhoog.. de kin strak..

  zo vaak gezien.

  Het opmerkelijk is, in deze, de onzekerheid, de hanen-piemols,..en dat ik dat niet zo sterk aanschouw bij de dames die deze grens over stappen.

  Wij, de mannen, zijn zwak..lopen achter.

 6. 11

  Ik heb het andersom ook gezien hoor. Sta je met een gemengd gezelschap een beetje aan het bier, komt er opeens een kittige francaise voorbijlopen. Alle mannen kijken even op, en alle dames kijken pissig voor zich uit.

 7. 12

  Mijn hersencapaciteit neemt al jaren rapido af.

  Misschien omdat ik op de sargasso post? Immers, als je tegen de muur praat, krijg je weinig weerwoord. En daar worden wij (pluralis maj.), de lieve kijkbuiskindertjens, niet veel wijzer van.

  Zegt u zelf: Ben ik hier als leraar of als leerling?

  Schiet u maar, lieve linkschmenschen (nsfw)

 8. 15

  In een juwelenzaak staat ook steeds een knappe. Of naast de auto op het autosalon.
  Maar ja, in de hormonenmaatschappij van vandaag kan een beetje jagerdom-want-ik-wil-genen-rondspuiten nooit kwaad.
  En eigenlijk zit er een tegenspraak in de veronderstelling. Want als het mannetjesdier wil imponeren, dan gaat hij net daarom beter zijn best doen omtrent whatever de inzet van hun interactie is.
  En ook dit: al wel eens op een feestje geweest, op het moment waar de vrouwen gemiddeld 4 glazen wijn ophebben, en de gastvrouw luidkeels roept dat die knappe buurjongen van erboven eindelijk gearriveerd is?
  Kunnen mannen nog een punt aan zuigen, qua ‘vergeet je brein’.

 9. 17

  Dit is dus wel het argument voor vrouwen voor de klas (leraren moet je niet tegen mooie meisje aan laten kijken) of – en dan ben je meteen klaar – de nikaap op school en op het werk.

 10. 19

  @17: Ik zou zeggen, tegen vrouwen voor de klas, want dan gaan al die jochies helegaar nooit iets leren. Nu ik erover nadenk, toen ik een crush had op mijn Frans lerares had ik ook een 5, terwijl ik later met een degelijke mannelijke docent een 8 op mijn eindexamen haalde (en verrek, bij Engels hetzelfde verhaal).

 11. 21

  Yes Crachat 15. En ook de begeerde domme blondjes, die moeten daar al hun aandacht aan wijden. Jongens kieken. Dan blijft er op school voor Alva den hertog niet veel tijd over.

  Maar YP 4, met een knappe vrouw die hart voor het vak heeft is heel goed te werken.

 12. 22

  Vrouwen verkeren permanent in zo’n staat toch? ;)

  @20 offtopic

  Mooi?
  Het wenkbrouwbeest met de gemene lach, dat het onderwerp van ieder interview naar haar eigen onbegrip probeert te sturen?

 13. 27

  #22 mag me wel uitleggen hoe “gemene lach, dat het onderwerp van ieder interview naar haar eigen onbegrip probeert te sturen?” mooi beïnvloedt.

  Ik vin Froukje trouwens wel mooi (zie dan ik wor er zelfs zo dom van dak verkeerd ga spellen).

 14. 29

  @27 en daarom kijk jij naar DZDD met bedenkelijke gevolgen en zou ik het HELEMAAL ONAANGEDAAN kunnen bekijken ALS IK DAT ZOU WILLEN !!!!

  Maar ja, allergisch voor kwekkende trienen hè ? Daar kunnen anderen dan weer veel beter tegen.

 15. 31

  @29: Oké bekentenis: Ik heb nog nooit naar DZDD gekeken. Ik denk bij Froukje nog vooral aan 3 op reis. Ik begrijp dat mijn perceptie hoort te veranderen als ik wel DZDD zou kijken (heb ik iets gemist aan DZDD)?

 16. 37

  uit eerder onderzoek blijkt zelfs iets veel ergers: mannen hebben blijkbaar alleen al de gedachte aan een vrouw gedoeg voor dom gedrag.

  proefpersoenen moesten geld verdelen volgens bepaalde afspraken. een aantal kreeg van tevoren tijdens het wachten een bh in de handen gedrukt.

  Zij kwamen minder voordelig uit de deal dan de mannen die geen bh hadden gekregen.