1. 2

  Veel mannen met een hoog testosteron gehalte komen daarom uiteindelijk bij de overheid, ngo’s of universiteiten te werken omdat ze zich daar niet druk hoeven te maken over het afsluiten van winstgevende contracten.

 2. 3

  Zijn er toevallig statistieken over de inhoudelijke kwaliteit van de reacties op Sargasso bij de verschillende banners (in het bijzonder bij die met de Missen)?

 3. 4

  Dat verklaard waarom de Fransen anti-liberaal zijn et de Amerikanen zulke goeie zakenlui. Vergelijk maar eens de doorsnee Française met een Amerikaanse…

 4. 5

  Carlos: Da vind ik een interessante conclusie! Volgens het stuk is meer testosteron namelijk gelijk aan beter onderhandelingsvermogen. Je verwacht dus meer testosteron in het bedrijfsleven, waar overigens de vrouwen op onderhandelingsnivo zwaar ondervertegenwoordigd zijn.

  Uit het artikel vloeit ook voor dat dit logisch is, aangezien de onderhandelingsvaardigheid van de top-bedrijfs-onderhandelings-macho’s erop achteruitgaat, indien er een paar uitdagend geklede jongedames mee aan de onderhandelingstafel zaten.

  In de overheid, waar aan positieve discrimminatie gedaan wordt en jonge vrouwen dus makkelijker op onderhandelingsnivo komen, moeten dan juist lagere testosteronmannen zitten die daar meer resistent voor zijn.

  Aldus de evolutieleer.

 5. 9

  Of het is een kwestie van hersenhelften. Bij “The weakest link” moet je twee dingen doen: voorgelezen moeilijke situatie/zin sneppen en beantwoorden. Dat ging gisteren aardig goed bij jongeman X totdat deze vraag kwam: hoeveel is 23 plus 32. Hij wist het niet.