1. 4

  Dit kán niet! Na 12 minuten door HansR,..die mag nóóit meer meedoen! Wat ik denk…dat d’r onder mekaar geluld wordt!,..één-tweetjes met de redactie!,..zo van: ”as jij mij volgende keer in die-en-die discussie bijvalt,….mag mag jij nú voor deze ene keer het fotootje raaien…” Jawel jawel,..stelletje laaienlichters! Ik doe nooit meer mee!

 2. 6

  nou das bull!

  Heb ik eindelijk internet (UPC is heaven én superbetrouwbaar vergeleken met de bedrijven hier in Londonistan) en herken ik eindelijk een foto, ben ik te laat!

  Is het btw niet Zante ipv Zakynthos?

 3. 10

  O ja,..nog iets,..en dan nog zure humor óók ja!,..”Antwoord volgt vrijdag om 12.00, of anders,..en dan komt ie,.. misschien al eerder in de comments?”,..staat er onder in van die kleine pestpokkelettertjes…eerder!!,…dat is helemáál het toppunt,…en daarom zet ik de pc voor straf nu uit ja want ik heb het basta,..ze verdienen het niet….en een stomme fijne klotedag nog iedereen….

 4. 13

  :-) @ all

  @NoName De beurzen? Die illusie? Never again…

  :)) @YP maar dat levert dan wel weer een prachtige klassieker ter compensatie op nietwaar. Hoe zouden K&B trouwens staan tegenover Youtube en hun copyright nou dat toch een topic is. Of zouden ze dat spul zelf gedumpt hebben?

 5. 17

  In Mexico, noordkust, niet ver van Monkey Island, is er ook zo’n prachtige inham. Zee wil minder zonnig. Had aanvankelijk gedacht aan Hydra, maar kon uiteraard niet.