1. 4

  Hartverwarmend toch, om te bedenken dat de vrijheid in Rusland inmiddels al zo ver gevorderd is dat ook de Russische burger nu al die schaamteloze self-hyping bullcrap televisie shows die wij hier zo goed kennen kan aanschouwen.

  De rest van die maatschappij is nog lang niet van het Nederlandse jaren 90+ RTL/SBS niveau maar zo komen ze er wel.

 2. 6

  In de ochtend..nrc etc..langs de tafel voor de krant gaat “zakken”..alle redakteuren hun ding ten toon..de hoofdredakteur loopt rond..”oef” ff bellen naar den Haag. U denkt nee toch?..mooi wel :(

 3. 7

  Ik kan niet zeggen dat ik het de laatste tijd erg makkelijk vind om vertrouwen in de Russische machthebbers vast te houden maar als dit specifiek niet een domme crap-hype niveau John de Mol is weet ik het ook niet meer.

  Het is me vaker opgevallen dat de wereld dommer is dan ik reëel acht dus misschien ben ik gewoon te naïef hoor maar wat een effectieve censuur — vooral veel inzoomen op dat bord en een mannetje het podium op laten stormen in plaats van gewoon op het testbeeld knopje drukken. Ter informatie, die show is een Uri Geller produkt…

 4. 8

  Dat zie ik bij de Telegraaf niet zo snel gebeuren @6. En hebben die minder scoops & nieuws ? En als “het” van de T. bv toch een rel wordt klept de nurc er net zo hard over. LAter.

  Het schijtebroekengevoel voor de nuance loopt hen wel eens dun door de broek. Jammer idd.