Life!!…Life!!..Give my creation…..LIFE!!!

Een varken met mensenbloed, een schaap met een menselijk hart, een muis met mensenhersens een chimpansee die niet voor 98% op ons lijkt, maar voor 99,999% . Ideaal toch ? Denk aan de mogelijkheden.

Wat in het bovenstaande is science fiction ? Euh, nou niets eigenlijk.

“Embryonic Man” Irving Weissman is op dit moment bezig met het ontwikkelen van een muis met 100% menselijke hersens. Maar, vrees niet; zodra het beest menselijke trekjes gaat vertonen zal het onmiddelijk gedood worden. En dat ze een beetje moeten opletten dat zo’n beestje niet ontsnapt goes without saying.

Niet iedereen bekijkt deze ontwikkelingen met evenveel enthousiasme;

Are we on the cusp of a biological renaissance, or sowing the seeds of our destruction? (Guardian Unlimited)

 1. 6

  Ach, DP.. jeweet , overdaad schaadt. En nog wat, wat in een goed vat zit, verzuurt niet. De batterij varkensborstjes is een prima idee, om de marktverzadiging rond het evamodel van de 25 ‘eeuw terzijnertijd op te vangen en te vervangen voor de luitjes die uitgekeken en verveeld geraakt en ontevreden geworden om nieuwe input schreeuwt.. De schoorsteen mot ergens van blijven roken. Een ‘pilot’ in de vorm van een gemodificeerd latexmodel voor de gedepriveerde ontwikkelingsmarkten, daar mag u nu reeds op intekenen. De te verwachten ratio is immers gunstig daarvoor.

 2. 7

  @Nove: ik moet het je nageven. Zelfs in je niet politiek getinte postjes, weet je je onbegrijpelijke intelectukul vast te houden.
  Sargassais et Sargassaises, daar mag best even voor geapplaudiseerd worden!

 3. 8

  JdB: er waart een spook..het is de marktmeester in vrijetijdskleding , gesnapt bij zijn hobby.

  Veiligheidsbril, witte jas, latex handschoenen, een brede leren riem met swastikagesp om de niet geringe buikgordel, naakte torso, tepelpiercings van 18 krts. goud, vettige lippen, een modern randje kohl onder ogen die aan een kwijlende, geile varkensbeer doet denken en die als een razend maar dementerend monster tekeer gaat, alles op zijn weg omwroet, dol en opgefokt door de geur van de berige zeugen zonder benul van zijn onvermijdelijke aanstaande dood tegen een ‘nekschot’, een pneumatische spies door de hersenpan aanloopt van zijn eigen high -tech lab secretaresse die hem niet kan uitstaan.

 4. 14

  hehe, merci Mark. Voor het eerste publiek zou ik de marktmeester vervangen door meneer pastoor die bij een braaf schattig en blond pre -puberaal jochie zijn Waterloo vind en de tweede shift, hoewel even hypocriet maar zo op het eerste gezicht ietwat meer doorgewinterd en upclass zou ik voor een shocking script de marktmeester in zijn schaduwbestaan en glansrol als stiekume en geflipte hobbyfetisjist uiteraard handhaven maar ik denk dat ik dan de man ( hoezo cliche) door een vrouwspersoon (type Heidi met swastikatattoo of zoiets) zou laten spelen zodat de vernedering en de ultieme nederlaag compleet is. Juist in de upperclass heerst het cliche dat mannen de broek aan moeten hebben. Omkering der waarheid, de travestie en perversie waar het verzakelijkte burgerlijk milieu door eigen toedoen in lijkt te vervallen, (een vlucht reflex?) het is zeker voer voor psychologen van allerlei kaliber. Massapsychologie, dieptepsychologie, traumatologen en criminologen, ze hebben handenvol werk.