1. 5

    @1: Andere argumenten (zoals een vergelijking van de verslavendheid/gezondheidsschade met wel legale drugs) zijn blijkbaar niet overtuigend, dus waarom het niet eens over een boeg gegooid die rechtse partijen wel begrijpen?

  2. 9

    @8: Je moet “slechte” (naja, ik vind extra inkomsten voor de staat, met minder kosten in gezondheidszorg en criminaliteitsbestrijding nou niet echt slechte argumenten) toevoegen aan je goede argumenten, als politici blijkbaar geen maling hebben aan goede argumenten.

    Maak ze maar uit voor geldverkwisters met hun verbodsbeleid, als ze zelf dan niet naar geld als argument willen luisteren, dan hun kiezers toch.

  3. 10

    @Anoniem, #8 Ik gok even dat je _het_ argument voor criminalisering van drugsgebruik en -handel slecht vindt omdat er geen wetenschappelijke onderbouwing voor te vinden is. Zoja, dan zou je dit argument toch prima moeten vinden; het heeft een perfect rationele onderbouwing. Dat dit argument verzuimt om het gebrek aan rationaliteit van het verbod aan de kaak te stellen, maakt het nog niet meteen slecht.