1. 1

    Tja, zo kan het natuurlijk ook. Spel is moordend in die branche en dan gaan die hippies ook nog eens raar doen. De tabaks- en alcoholreclame is op sterven na dood, je moet wát met je budget marketingcenten. Je zou donateurs aan AA- centra nog kunnen bewerken en overladen met douceurtjes zodat ze moeten sluiten. Of je zou je als marktleider gedistilleerd of bier zijnde b.v. middels agressieve direct marketing kunnen richten tot de xxxx-enden? ex- alcoholverslaafden en twijfelaars. Zodrá ze afgekickt over de drempel stappen, pats, kwantumkorting o.i.d.…kwestie van je ex- klandizie heropvoeden en weer over de streep trekken. Hmm, wat zou je zoal nog meer kunnen doen?

    *…en zo zat je zomaar wat ideetjes te verzinnen om maar zoveel mogelijk mensen weer aan het roken en de drank te helpen, maar als ik het niet doe deed iemand anders het wel…*

  2. 2

    @1: Als je echt om veiligheid geeft, zou je ook geld kunnen geven aan alcoholtaxi’s. Je weet wel van die lui die vrijwillig ’s nachts mensen naar huis rijden.

  3. 4

    De alcohol industrie in de VS heeft meer te verduren van blue laws, staats-monopolies (a la Noorwegen op sommige plekken in de VS) op de verkoop, en rare licentie-schema’s in de horeca (bring your own bottle), dan van cannabis-consumptie, lijkt mij.