1. 5

  een weblog dat linkt naar een linkdump site voor nieuws

  Niet zo maar een linkdumpsite, maar de nieuwslinkdumpsite behorende bij het “beste weblog” van Nederland, Caprio.

  If you can’t beat them, join them, of zoiets, blijkbaar

  Maar míj zul je niet zien klikken op zo’n telegraaffiliaallink.

 2. 7

  @Toerist

  Misschien moeten we eens een Landelijk Bureau ter bestrijding van de Welzijnswerkers opzetten.

  Ik ruik de subsidiepot nu al. Doe je mee?

 3. 9

  Je kunt moeilijk ontkennen dat Wilders momenteel een factor van betekenis is het NL. politieke landschap.

  Het lijkt de intrigant uit asterix wel. krijgt het zomaar voor elkaar dat voormalige ministers elkaar in het openbaar voor rotte vis uitmaken.

  Dat kun je toch moeilijk negeren.

 4. 13

  Rassendiscriminatie ? Het begrip ras is wanneer het op mensen slaat uiterst beladen. Door bepaalde groepen werd of wordt het eigen ras als superieur aan de andere rassen gezien. Een dergelijke beoordeling van mensen op basis van hun ras heet racisme volgens Wiki.

  Rassen en racisme is zo heel erg vorige eeuw, nu in de 21-e multiculturele eeuw discrimineren we op staatsburgerschap, paspoortnationaliteit en cultuurafwijking.
  Landelijk Bureau ter bestrijding van Cultuur-, Paspoort- en Allochtonen-discriminatie ?

 5. 14

  Haha.

  Nou, vijanden is ook goed. Ik wacht al een uur totdat ALO me een crypto-fascist gaat noemen, dan kan ik hem/ haar vervolgens negeren.

  ;-)

 6. 16

  @15

  Gemengde gevoelens daarover. Het is een jij-bak van Pechtold, maar aan de andere kant zou het wel bewijzen dat het Wilders echt alleen om moslims gaat en niet om willekeurige dubbele paspoorten. Dat wisten we natuurlijk al wel… maar goed. Of het nou politiek van een beschaafd niveau is…..

 7. 18

  ASH: wanneer je tegen Wilders netjes en zakelijk gaat blijven verlies je het, simpelweg omdat Wilders elke nuance als “onzin” en “slap” betitelt zonder met de feiten te komen. Dit is volgens mij de beste tactiek.

 8. 19

  – Wilders heeft al eerder opmerkingen gemaakt over de dubbele nationaliteit van zijn vrouw: dat zij in principe ook een keuze moet maken.

  – Ik lees nergens dat dat “Comité Democratie en Mensenrechten Iran” een Iraans comite is, of dat dat comite adviseert aan de Iraanse overheid.

  Goedver! dat ik dat nog ga meemaken, Wilders verdedigen. Maar ik houd de strijd tegen Wilders liever zuiver.

 9. 20

  @Eric
  Je hebt waarschijnlijk wel gelijk, maar het voelt als verlies om ook te gaan straatvechten. Zelfs al zou je daarmee een overwinning behalen. Maar inderdaad, misschien moeten we Wilders maar met zijn eigen middelen bestrijden. Moeten we dan ook serieus achter Graus aan?

 10. 21

  Maar inderdaad, misschien moeten we Wilders maar met zijn eigen middelen bestrijden. Moeten we dan ook serieus achter Graus aan?

  Wat een belangrijke taken hebben jullie toch! De wereld redden van het opkomend fascisme!

  [img]http://i11.photobucket.com/albums/a192/newtron1/supergrover.jpg[/img]

 11. 27

  Maar dit nieuwsfeit is toch niet door Wilders zelf in t leven geroepen maar door dat bureau dus…

  Daarom helpt het niet als het bureau bestrijding racisme t serieus gaat nemen. Dan voelen de 15 zetels die Wilders binnen kan halen, zich in hun eer en goeie naam aangetast, dat helpt helemaal niks.

  Veel beter is het om die knul te negeren indien mogelijk en in de pan te hakken als t dat toelaat. Zodat de mensen goed zien dat t iemand is die het vooral om zijn eigen belang gaat. Trouwens schrikbarend dat er zo ongeloflijk veel limburgers op die man hebben gestemd. Als dat is omdat het “er een van ons” is dan heb ik niks gezegd (…)