1. 2

    Hij verkoopt zijn wansmakelijke pulp-tv aan uw zenders, hetgeen niet in verhouding staat tot het leed dat Plop, K3 en Samson & Gert de ‘Ollandse jeugd toebrengt.

    Dat weet ik nog zo net niet…

  2. 3

    Bovendien vergeet hij Piet Piraat, de Pfaffs en die vent met die baard die altijd van die rare documentaires maakt(e) over Annegien en Bart in Evergem die naar de parenclub gaan enzo – hoe heette die nou ook weer…

  3. 9

    Ik weet niet of Wouter Bos dan de geschikte man zou zijn (beter geen Hollander denk ik), maar om de formatie eens door een totale buitenstaander te proberen, zou misschien eens een frisse insteek zijn. Ik kan me moeilijk voorstellen dat elke volgende poging door De Wever, Di Rupo, Reynders of Vandelanotte geen herhaling van zetten gaat opleveren (en dus gedoemd is te mislukken).