1. 1

  Alleen al voor de muziek zou je het filmpje willen zien !
  Ik kon mij niet ontdoen van het idee, dat de makers van het filmpje met ‘Machosisme’ eerder doelen op het loslaten van vrijheid mbt: werk, gezin, sociale verplichtingen (vrijwel allemaal dingen waar je zelf ‘een hand’ in hebt), en dat tot een meerkoppig, oncontroleerbaar monster kan uitgroeien, eerder dan het Machosisme: het plezier op zich van het straffen, verwonden, vernederen …
  Als je Steeph op straat tegenkomt, is ie waarschijnlijk onmiddellijk herkenbaar aan de hoge hoed waar hij pareltjes als deze uit tevoorschijn tovert.

 2. 3

  Geweldig!
  Viel me wel op dat de maker uit de USA komt. Ik vraag me af of het daar herkenbaar is, mogelijk heeft Bush ook van die poppetjes gemaakt en loopt het iets anders af?
  Ik dacht namelijk aan achtervolging, hallucinaties en/of bizarre denkbeelden. Vanuit het onderbewuste en zo!

 3. 4

  Technisch heel goed gedaan, maar de emoties van jongen en kijker worden in één pot nat gegooid. Het masochisme is hier onverklaarbaar verfilmd.