1. 3

  Item moet overgedragen worden. Eindelijk eens beeldtaal. Van geneuzel boven de champagne krijgt ik zo’n enge sik, zo’n kleintje vlak onder de onderlip. Van boven kaal, dat zet de vijand op een dwaalspoor maart iemand met een warpgeheugen doorziet het wel hoor.

 2. 5

  @Peer en JB: Vrijwilligers mogen zich melden hoor.
  Helaas kost het mij ieder weekend minimaal een uur om iets te vinden. Op zich wel een leerzame zoektocht, maar just not my cup of thee.
  Die tijd steek ik liever ergens anders in.

 3. 7

  Jammer Steeph,…maar het hele léven is nou eenmaal een aaneenschakeling van leerzame maar meest en vooral verwarrende en zo op het oog nutteloze tijdsbestedingen. Is er nog een weg terug?

 4. 10

  Jawel Steeph,…gezien… voorlopig ff tijdelijk mentaal in een wak qua Kunst op zondag,… had: ”Mijnheer I. Kaa vindt dat onmiddellijke leven dan ook maar een verwarrende tijdsbesteding”….op site Hamer een beetje verbouwd,…vandaar. Misschien is de hematocrietwaarde te laag en/ of zijn de magnetische energiebanen wel tijdelijk op tilt geslagen,…weten wij veel…

 5. 11

  “..maar het hele léven is nou eenmaal een aaneenschakeling van leerzame maar meest en vooral verwarrende en zo op het oog nutteloze tijdsbestedingen”

  Als dat zo is, hoeft het voor mij niet meer.

 6. 12

  @Steeph 5

  You got me interested. Ik ben vanuit mijn vakgebied (architectuurgeschiedenis, specialisatie uit kunstgeschiedenis) veel met *kuch* hoge kunst bezig (das Kunst met d’n hoofdletter, discussies volgen later).

  Ik vind het niet erg om mij er een uur per weekend mee bezig te houden, maar moet ik mij bij jouw keuze (moderne, hedendaagse kunst) houden? Of kan het ook architectuur zijn, sterke en minder bekende oude kunst, sculptuur, goede animaties, etc. ?

  Met andere woorden: wat valt er onder “Kunst op Zondag?”