1. 2

  Wat #1 zegt.

  Het schilderij zegt me niet zoveel al is er voor een romantisch schilderij veel mooi detail te zien. Vooral de kleding. Mooi geschilderd.

  Het beeld linksboven op de site Web Gallery of Art is trouwens het meisje met de parel van Vermeer. Grappig dat alleen ogen zo iconisch kunnen zijn.

 2. 3

  Ik heb een schijthekel aan arts/crafts, prerafaelieten en alles wat er ook maar een beetje naar ruikt. Het manierisme, het volkomen onwerkelijke (vrouwelijk) schoonheids-ideaal. Bah !

 3. 7

  Wat je zegt HansR.

  Ik vind de expressie van het gelaat heel eigentijds..zou er een slingerbeweging zijn in deze en ,indien, hoe groot is de golf qua tijd.

  Als luisterpubliek bij mij zo nu en dan, komt voor, stelt dat onze voorouders dom waren voel ik de adrenaline stromen en kom in de staccato modus..stelletje.

 4. 8

  Nou ik heb mijn psychiater gevonden hoor, en hij heet HansR. Maak een grapje over gekke japanners en je bent klaar. Mag ik afrekenen bij de secretaresse ?

 5. 17

  En, Larie, ben je dan ondertussen ook into Fennesz ?

  Qua Japan : “Quiet Life” en “Gentlemen Take Polaroids” zijn naar mijn smaak hun beste albums. Tip terzijde : in “Black vinyl white powder” vertelt hun ex-manager e.e.a. over de beginjaren van de groep.